Ustam küçük olan yerde kaya deforme olmuş biraz, bende az zorladım iz yerlerinden parçalanıyor. içi kum yapı gibi elle dağılıyor.1 metre çok az yetmez buraya , numune inmişler herhalde.
inecekler biraz daha 4 yada 5 hatta daha da inebilir sistemini çözmek lazım, net boşluk tespiti şart,
amma para hangisinde, burada baba kim?
Ustam çubuk yok ama bulacağız artık. Alan tarama ilede tespit yapılabilir miCubugun varsa Kayalık bölgeler de araştırma yap delik taş varmı civarda içinden bakılınca dikili taş i gören
Projeyi yapalım ustam, Nasip bizden yana ise inşallahTaliplisini bekliyor sanırım fazla sürmez yakında plan projesinin yaparlar oranın
Normalde sağlam horasan bir kaya kolay kolay dağılmaz, tabii burada nasıl bir kaliteden yapıldığı ve geçmişin jeolojik olaylarına maruz kalınmış bir kayadan bahsediyoruz.Ustam küçük olan yerde kaya deforme olmuş biraz, bende az zorladım iz yerlerinden parçalanıyor. içi kum yapı gibi elle dağılıyor.
Ustam tarih açısından bilgi vermesi için ekliyorum. Bu para bu bölgeye yakın alandan av esnasında yüzeyden bulunmuş, bir yakınımda tek bir tane bu var, yüzeyi de daha fazla temizlenmediNormalde sağlam horasan bir kaya kolay kolay dağılmaz, tabii burada nasıl bir kaliteden yapıldığı ve geçmişin jeolojik olaylarına maruz kalınmış bir kayadan bahsediyoruz.
Tek tek yapılır bir bölge güzel.Ustam tarih açısından bilgi vermesi için ekliyorum. Bu para bu bölgeye yakın alandan av esnasında yüzeyden bulunmuş, bir yakınımda tek bir tane bu var, yüzeyi de daha fazla temizlenmedi
Nasıl gizli bir şekilde ustam sakıncalı mıBuraya uydudan koordinatları gizli bir şekilde bakılırsa yapı ortaya çıkar net olarak diye tahmin ediyorum.
Yok o anlamda değil yanlış anlaşıldım galiba.Nasıl gizli bir şekilde ustam sakıncalı mı