Çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metehan0770

Aktif Üye
Bu konu ancak çözülmüş işaretlere konu olur, zira aranan (zaten çok açık ta) mezar o aslanın altında. Aslan kapağın ta kendisi. Ha etrafta başka mezar olabilir mi, tabiki mümkün, ama babası buradaymış. O tarafları 30 senedir karış-karış gezen çok yakın tanıdıklarım var, bu kadar bariz bir mezarın şimdiye dek açılmaması imkansız.

Wise99

Aktif Üye
Guzel yer mihrabin 5 metre önünü bir bak ve mihrabin karsisinda kayalik varmi acaba varsa o kayalarida kontrol etmekde fayda var selametle

Yanus33

Member
Bu konu ancak çözülmüş işaretlere konu olur, zira aranan (zaten çok açık ta) mezar o aslanın altında. Aslan kapağın ta kendisi. Ha etrafta başka mezar olabilir mi, tabiki mümkün, ama babası buradaymış. O tarafları 30 senedir karış-karış gezen çok yakın tanıdıklarım var, bu kadar bariz bir mezarın şimdiye dek açılmaması imkansız.
Aslanı biz yerinden oynattık biraz altı boşluk başka birşey yok altında video yuklemistim incelediniz mi bilmiyorum fakat aslanın hediyesi asla öyle kolay yerde olmaz koca kral mezarını adam bi bubble yapıp onun altına koyacak değil ya sıradan bi kişinin mezarını bile nasıl sakliyorlar değil ki kralı sen düşün

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Yanus33 kardasim.
Sit alanlari bubtur sitelerun ilgi alani disunda olan yerlerdir.
Bu nedenle konuyu kapatiyorum.
Lutfen calismalarumizi sit disunda yapalim.
Bu sizin geleceginiz acisindan da onemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...