Dedektorburada Banner Mobile

çözümüne ulaşamadık

Aliömer

Cubuk İle Bosluk ve Metal Tespiti
ustam, değerli bir mezar işaretidir. sunak ve murç izi .
sunakın murç izi istikametinde mezarı aramalısın.
uzak değildir.

hayırlı olur inşallah
Çok teşekür ederim ustam. Verdiğiniz bilgi ile bir şey daha öğrenmiş olduk.

Aliömer

Cubuk İle Bosluk ve Metal Tespiti
Aliömer ustam kanallarin disinda ortalama 5 cm uzunlugundan, yada kanallar sitandar derinlikte giderken tek bir kisminda biraz daha derin cizik varmiydi dikkat ettinizmi. Kayanin altinda cikan isaret direk benimde aklima kasa algisi olusturdu, bahsettiginiz sahsin hakli olacagini dusunuyorum.
Selametle kal
Ustam doğrusu dediğiniz detaya hiç dikkat etmedim. Ama işallah bu sefer bu detayı atlamma.
Kasa olayı benimde aklıma gelmedi değil ama sizin gibi ustalardan fikir alıp dahada tefatuarlı yaklaşmak sağlıklı olacak inancındayım

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Değerli ustam allah nasip ederse yakın zamanda alana gitmeyi düşünüyorum. Verdiğiniz değerli bilgiler ışığında detaylı bir şekilde resimlemeye çalışacam. Sizi ve sizin gibi değerli ustaların göstereceği yol ile işallah sonuçlandırırız.
Ustam ayrıca sizin sitedeki mevcut konular üzerine yaptığınız yorumları okuyunca
çok değer verdiğim saygı duyduğum ikizceli (ismail ) ustayı hatırlatıyorsunuz. Allaha emanet
İsmail abiyi özledim.
Geçen sene Ankara'da bizi misafir etti, Abdulaziz usta ile birlikte ziyaretine gitmiştik.
Artık sitelere gelmiyor.
Çok kıymetli bir ağabeyimiz.
Beni ona benzetmenizden kıvanç duyarım. Biz daha onların tırnağı kadar olamadık.
Çubukların onun elinde duruşu bile çok farklı.
Keşke o 40 yaşında bende 20 yaşımda olsaydım ve onun çıraklığını yapabilseydim.
ismail abiyi seveni bende severim ustam. İrtibatı kesmeyelim inşallah.