Arkadasım bu sorunun cevabının konusu cok fazla konusuldu..sabit konulara bakarsan yeterli olur...Merhaba nasılsınız ustalar çubuğu kullanırken nasıl kullanılır değerli değersiz nasıl anlaşılır saygılar sunuyorum. ..
önce hangi çubuğu kullanacaksınız onu temin edin, sonra çubuğun sizdeki hareketlerini çözün , mesela boş bir yerde mezarlık a gidin alüminyum çubukla bakın, altaki boşluğu az çok biliyorsunuz, sizdeki hareketlerini görün ve diğerleri ile de değer li egzersizi yapın, sonra bu sitede yazılıp tavsiye edilenleri okuyun, benim tavsiyem bunlar kardeşimBurada okuduğum el yapımı çubuklar bana daha çok mantıklı geliyor hani biz bir işaret gördük bu işaretin olduğu alan da gümüş bakır Altın boşluk çubuk bize bu maddeleri hangi şekillerle verebilir Altın X boşluk yanlara açılıyor gümüş? Bakır? Yada bronz? Şekiller konusunda yazıyla biçimlerini verirseniz sevinirim saygılar
sen hiç uğraşma biz senin yerine ar-ge yaparızBurada okuduğum el yapımı çubuklar bana daha çok mantıklı geliyor hani biz bir işaret gördük bu işaretin olduğu alan da gümüş bakır Altın boşluk çubuk bize bu maddeleri hangi şekillerle verebilir Altın X boşluk yanlara açılıyor gümüş? Bakır? Yada bronz? Şekiller konusunda yazıyla biçimlerini verirseniz sevinirim saygılar