Dedektorburada Banner Mobile

Çubuk kullanımı .

Dedektorburada Banner Mobile

Cann

Operatör
Merhaba nasılsınız ustalar çubuğu kullanırken nasıl kullanılır değerli değersiz nasıl anlaşılır saygılar sunuyorum. ..

mayhem

Co Admin
Co Admin
Değerlinin üstine gelince çapraz yani X yapıyor . Boşlukta yanlara açılıyor Bence böyle . Sizin çubuk kullanmışlığınız yada çubuk kullanıyormusunuz .

Sarıyerli34

Bilgili Üye
BulursamKader25 ustamın çubuklar ile alakalı geniş anlatımları mevcut..istifade etmeni tavsiye ederim.. önce teorik olarak öğren(kısa zamanda yol alırsın).. meraklıysan zaten soluğu arazide alırsın.. kolay gelsin selametle

Cann

Operatör
Ustam çubuk var daha önce kullandık bu kullandığımız çubuklar pek işe yaramıyor doğrusu bizdeki çubuklar sağ sol yukarı aşağı şekilde yön veriyor ama verilen yönler hep boş çıkıyor ne boşluk var ne de değerli değersiz

Cann

Operatör
Burada okuduğum el yapımı çubuklar bana daha çok mantıklı geliyor hani biz bir işaret gördük bu işaretin olduğu alan da gümüş bakır Altın boşluk çubuk bize bu maddeleri hangi şekillerle verebilir Altın X boşluk yanlara açılıyor gümüş? Bakır? Yada bronz? Şekiller konusunda yazıyla biçimlerini verirseniz sevinirim saygılar

Apollon01

Moderatör
Moderatör
Burada okuduğum el yapımı çubuklar bana daha çok mantıklı geliyor hani biz bir işaret gördük bu işaretin olduğu alan da gümüş bakır Altın boşluk çubuk bize bu maddeleri hangi şekillerle verebilir Altın X boşluk yanlara açılıyor gümüş? Bakır? Yada bronz? Şekiller konusunda yazıyla biçimlerini verirseniz sevinirim saygılar
önce hangi çubuğu kullanacaksınız onu temin edin, sonra çubuğun sizdeki hareketlerini çözün , mesela boş bir yerde mezarlık a gidin alüminyum çubukla bakın, altaki boşluğu az çok biliyorsunuz, sizdeki hareketlerini görün ve diğerleri ile de değer li egzersizi yapın, sonra bu sitede yazılıp tavsiye edilenleri okuyun, benim tavsiyem bunlar kardeşim

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
sen hiç uğraşma biz senin yerine ar-ge yaparız :) :) ..bu işin şakasıydı.şimdi gerçeklere dönelim arkadaşım üstte yazdığım gibi konuları baştan sona okuyacaksın.hangi cubugu kullanacaksın karar vereceksin..bunu yapacaksın veya yaptıracaksın..kendine bir test sahası oluşturup gunun farklı zamanlarında testler yapacaksın.herseyı not edeceksin..herkezin enerjisi fatklıdır herkişide farklı tepki olabılır.bunları başkasından duymak yerine kendin denemen ssni dogruya götürecektir..mesala bende pirinç cubuk boslukta yanlara acıkıyotdu diğer butun metallerde carpı yapıyordu ayırım yoktu..gümüş cubulta ise ayrımları yaapıyor..sende gümüş bir çubuk yapıp çalışmalara başlamanı tavsiye ederim...takıldığın yerleride sorarsın...