Sedegor
Engellendi
kart alıcı görevi yapıyor. Verici her yerde var tüm alan taramalarda var sadece hızı farklı belki.Şu sırrını ne zaman açıklayacan sedegor usta millet marsa çıktı ne kartı bu soyliyiver artık
Ama alıcı kısmı yok, olan var ama fiyat 300 bin TL gibi. Bizdekide öyle açıklanacak bir şey değil. Çalışmayı tek yapsaydım çok tan paylaşmıştım.Ama bu bir ekip işi iki yıl sürdü. Sadece fikir bana aitti, gerisi mühendislik işler.
Patent alınacak başvuru yapıldı, bu sebebten paylaşım yok.
Verici bir frekans jenaratörü , alıcıyı ise osiloskop olarak denedik işe yaramadı sonrasında kart dediğim şeyi yaptık, yani doğadaki tüm frekansları biri harekete geçirirken diğeri değerleri ekrana taşıyor.
Cihazın tek sorun yarattığı şey şu an biraz fazla oldu eksiği yok))) malzemenin üzerine gidince artık tutamıyorsun eller titriyor sinüs dalgadan, yağmur yagdıgında şimsekgin 500 kilo altın üzerine düştüğünü düşün. İşte öyle akımı çekiyor cubuklarda çarpı felan sağa sola dönmeyi bırakıyorsun yani cubuk bilenin dışında işlev yapıyor.
Çok denedim bu alette boşluğa gidince ne yapacak altına gümüşe gidince ne yapacak diye hiç bir harekete maruz kalmıyor fırıl fırıl dönmüyor
yaptığı şey aradığın metali bulunca enerjiyi olabildigince hızlı şekilde aktarıyor. 12 volt 5 amper dolu bir aküyü tam nokta üzerinde 5 dakikada bitiriyor. Bu enerjide tam acuvlarının ortasından akıp gidiyor
Yani cubuk değil bunlar sadece elinde iki anten cubuk değilde bu iki anteni farklı kılıf halinede getirirsin.
Örnek bir plastik boru ucuna yan yana monte et dedektör gibi tut yürü
ha diğer bir sorun ise aşırı akımdan dolayı bakırlar kararma yapıyor. bakır üzerine her hangi kaplama boyamada olmuyor. belki bakır harici başka metal denenebilir.
insan sağlığına tehdidi ise başka bir boyut patent sürecinde buda elden geçecek, hem bakırın zararı hem aşırı sinüs dalga var.
Son düzenleme: