W wolfjackal Engellendi Katılım 1 Ağu 2016 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 1 19 Tem 2018 #1 utalar ustadlar yardimci olun cubuk yapimi icin cubugu nerden tehmjn edebilirim int uzrrinden bi site soylermisin metalavm reklamlari cikiyor sitese guvenioirmidir
utalar ustadlar yardimci olun cubuk yapimi icin cubugu nerden tehmjn edebilirim int uzrrinden bi site soylermisin metalavm reklamlari cikiyor sitese guvenioirmidir
D DİVANE Moderatör Moderatör Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 500 Tepkime puanı 47 Puanları 5 19 Tem 2018 #2 wolfjackal' Alıntı: utalar ustadlar yardimci olun cubuk yapimi icin cubugu nerden tehmjn edebilirim int uzrrinden bi site soylermisin metalavm reklamlari cikiyor sitese guvenioirmidir Genişletmek için tıkla ... kardeşim interneti boş ver değerli ustalarımızın nasıl çubuk yapılır konularını oku ona göre karar ver kolay gelsin
wolfjackal' Alıntı: utalar ustadlar yardimci olun cubuk yapimi icin cubugu nerden tehmjn edebilirim int uzrrinden bi site soylermisin metalavm reklamlari cikiyor sitese guvenioirmidir Genişletmek için tıkla ... kardeşim interneti boş ver değerli ustalarımızın nasıl çubuk yapılır konularını oku ona göre karar ver kolay gelsin
W wolfjackal Engellendi Katılım 1 Ağu 2016 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 1 19 Tem 2018 #3 usta int alacam demiyorum mesela pirinc temin edemiyorum bulunsugum yerde yok pieic temin etsem sistemi yapacan onu demek istiyorum
usta int alacam demiyorum mesela pirinc temin edemiyorum bulunsugum yerde yok pieic temin etsem sistemi yapacan onu demek istiyorum
D DİVANE Moderatör Moderatör Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 500 Tepkime puanı 47 Puanları 5 19 Tem 2018 #4 wolfjackal' Alıntı: usta int alacam demiyorum mesela pirinc temin edemiyorum bulunsugum yerde yok pieic temin etsem sistemi yapacan onu demek istiyorum Genişletmek için tıkla ... ustalarımızın genel görüşü gümüş çubukta ama sizde pirinç daha iyi çalışıyorsa o başka sanayide hırdavatcılarda var bulunduğunuz yerde yoksa dediğiniz gibi internetten sipariş verebilirsiniz ama gelip gelmeyeceği yerinize göre değişir
wolfjackal' Alıntı: usta int alacam demiyorum mesela pirinc temin edemiyorum bulunsugum yerde yok pieic temin etsem sistemi yapacan onu demek istiyorum Genişletmek için tıkla ... ustalarımızın genel görüşü gümüş çubukta ama sizde pirinç daha iyi çalışıyorsa o başka sanayide hırdavatcılarda var bulunduğunuz yerde yoksa dediğiniz gibi internetten sipariş verebilirsiniz ama gelip gelmeyeceği yerinize göre değişir