arkadaşlar bi kitap buldum yazarı wilton kullmann adam böyle bir cubuk yapmış tutuşu biraz farklı belki bi faydası olurEkli dosyayı görüntüle 274935Ekli dosyayı görüntüle 274935Ekli dosyayı görüntüle 274935Ekli dosyayı görüntüle 274935
Metal nesneleri bulma konusundaki avantajları nelermiş?arkadaşlar bi kitap buldum yazarı wilton kullmann adam böyle bir cubuk yapmış tutuşu biraz farklı belki bi faydası olurEkli dosyayı görüntüle 274935Ekli dosyayı görüntüle 274935Ekli dosyayı görüntüle 274935Ekli dosyayı görüntüle 274935
Merhaba usta konularini okudum hos bi anlatim ve degerli yazilar yazmissinMetal nesneleri bulma konusundaki avantajları nelermiş?
1926 dan beri alternatif tıp,sağlık,ruh/madde alanlarında bilgi toplamıştır herhalde..
Var mıdır maddeyi anlatan ve bu maddenin tespitini anlatan bölümleri?
Madde neyi nasıl yayarmış?
Yaydığı şeyleri cubuk nasıl yakalarmış?
Bu cubuk sekli bu seyleri yakalamada nasıl üstünlükler sağlarmış?
Bu haliyle canım sıkıldı sabah kalktim büktüm böyle bisi yaptımdan öte gitmez.
O yüzden ek bilgi ve donanim lazım.
Arkadasin konusunu baltalamayalim.Merhaba usta konularini okudum hos bi anlatim ve degerli yazilar yazmissin
Usta konularindan anladigim kadariyla sarinin oldugu yerde ne bosluk nede sari bulunur gumuste ise bosluk bulunur ama gumusu bulamasin
Bakiri da zar zor bulursun bu cubuklar icin gecerli
Istedigini bulman icin cubuk cihaz ve bilgi bu ucu gecerli diyorsunuz
Ustam sizin ne gibi calismaniz var sakincasi yoksa bizleri bilgilendirirmisin
Selametle ustam
@pro arkadasimizinda konusu cubuk hakinda bilgi edinmek olunca bi sakinca goremedim ustam sizin icin bir sorun olmadigina inana senin adina sevindim insallah muvafak olursunArkadasin konusunu baltalamayalim.
Zira bu kitabı okuduysa gerçekten ne tür bilgiler var bilmek isterim.
Ben calismalarimi tamamladim. Benim icin ortada herhangi bir sorun yok.
Yayınevi telif haklarini almış ve çevirmiş hocam.Turkceye siz mi cevirdiniz?
Yada bu kitap Turkceye cevrulmis ve matbaada basimi yapilmis mi?
Ekli dosyayı görüntüle 274938Turkceye siz mi cevirdiniz?
Yada bu kitap Turkceye cevrulmis ve matbaada basimi yapilmis mi?
Gorursek okuruz insallahYayınevi telif haklarini almış ve çevirmiş hocam.
Kitap dendiğinde benim antenler acildigindan, okunmuşu varsa bir iki sayfa resmi gorseydik iyi olurduGorursek okuruz insallah