Dedektorburada Banner Mobile

Çubukcu ustaları

Dedektorburada Banner Mobile

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Tespit çok da hiç teyit varmı kardeşim ? Diğer videoyu da izledim arkadaşin Metal bulduğu. Hiç bir yeri açtınız da söylenenler çıktı mı ?
Eğer cevabın hayır ise anlatılanlar farazi ve kesinlik ifade etmez.
Yok eğer herhangi bir yer dahi açıldı ve denilen şeyler çıktı ise, abimiz bu işi çözmüş hayırlı uğurlu olsun, ayrıca tebrik ederim.... Ben Kralım diyeni sahaya çıkardım Da birşey bulduklarına şahit olmadım çubukla...

Amisos

Editör
😂😂😂 orada bakan benim ustam kendimi geliştirmek amaçlı hataları mı eksiklerimi yanlışları mı öğreniyorum boşluk ve metal tespidi de doğrudur anma benim metal tespitim de sapma var 1,5 mt ile 2 mt arası farklı yerde tespit ediyorum boşluk tespidimde ise sorun yok gelelim senin soruna yerin tespidini ustam yaklaşık 4 yıl evvel önce tespit edilmiştir bölgenin ayarlanması gerekli şahısların bulunması derken bu vakitte kadar gelinmiş bir yer hatırlarsın abim Konya dayım demiştim yapının olduğu yer mera anma etrafı senin benim birde çoban var işin içinde yer ihbar edilmiş jandarma oparasyon yapmış bize gelen bilgi bu yönde abim içlerinde muhbir var yeri bire bir ihbar etmiş yeri şahsen kendi gözlerimle gördüm abim yer doğru yanlış koridora girmişler aradan yıl geçtiği için tekrardan tespit için gittik şahsen koridoru kendi gözlerimle gördüm aslında resimler de mevcuttu da ekran kırmaktan bıktım dün gece yeni telefona geçirdim kartı watsapp yazışmasını dahi aktaramadım sil baştan başlıyorum...yer oparasyon yedi anma yer sağlamda ekip kendi arasındaki sorunları çözdüğün de devam edecekler