Ustam sistem geliştirmeye açık. Dolaysıyla sistemi daha ileri saviyelere taşımanız mümkün. Mevcut haliyle işinize yaradıysa bende bundan mutluluk duyarım.Aliömer kardeşim bugün bu önerdiğiniz sistemi yapıp deneme imkanım oldu. Daha önceden kendi yöntemlerimle tespit ettiğim 2.5x2,5 bir oda ile yaklaşık 12 metrelik tünel vardı.yine kend yöntemimle derinlik 4mt almıştım. Bugün orada deneme fırsatım oldu ve sonuç olarak çok güzel verim aldım. Çubukların çekme kuvvetine hayran kaldım. Oda da bakır ve gümüş değeri veriyor. kendi yöntemim dışında iki farklı derinlik denemesi yaptım(metre ve kablolu sistem). Metreli sistemde 3,5 kablolu sistemde 4 mt aldım. Kendi yöntemimle de 4 mt almıştım zaten.
sonra başka bir bölgeye gittim ve orada da denedim. sonuç itibariyle güzel ve faydalı bir yöntem oldu bunun için size teşekkür ederm.
Kardeşim sistemi olduğu gibi tarif ettiki yapmak isteyen yapabilsin diye. Yapımı zor bir sistem değil konuları iyice okusanız rahatlıkla yapabilirsiniz.hocam s.a merhaba bu aleti siz yapıp satıyor musunuz acaba ?
Öncelikle geçmiş olsun. Rabim şifa versin.Ustalarim, yakin zamanda kaza gecirdim ve sag koluma 2 adet platin takildi. Takilan platinin cubuga etkisi olur mu? Aliömer , BulursamKader25
Ustam sistem geliştirmeye açık. Dolaysıyla sistemi daha ileri saviyelere taşımanız mümkün. Mevcut haliyle işinize yaradıysa bende bundan mutluluk duyarım.
inşallah aldığınız sonuçlar doğru çıkar.