hikayeler;
yaşanmışlıkların hikayeye dönüşmüş şekli,hikayelerde hüzünleride okursun tecrübeleride , doğru okursan aradığında oradadır görmek istediğinde…
dut dalıyla suyu bulanda vardır çıplak çubukla defineyide sonra anlatıla anlatıla efsaneye döner sanki o çubukları tutan çok özel biriymiş gibi anlatılır, tövbe haşa Allah ın yarattığı özel bir kulmuş gibi
halbuki sende bulabilirsin yeterki bu tür hikayeleri doğru oku
ne diyor doğruluk rehberimiz Kuran_ı Kerim de –BÜTÜN İNSANLAR EŞİT YARATILMIŞTIR - Ancak Kur’an’da, makam ve mevkilerin, -dünyevî işlerin tanzimi açısından zorunlu bir hiyerarşinin gerekli bir sonucu olmasına rağmen mutlak insanlık onuru, üstünlük ve faziletin ölçüsü olmadığına işaret etmek üzere; “üstünlüğün ancak takva ile/Allah karşı gösterilen saygıyla olduğuna” (Hucurat 49/13) vurgu yapılmıştır.- BİTTİ. çubukçunun takvasını bilemem ama çubuk tutuşunda üstünlüğü yoktur ustalığı vardır bu da ayrı bir konudur saygı duyarım.
gelelim dut dalıyla suyu çıplak çubukla defineyi bulana o çubukçuların bir özelliği yok olay şu;
dut dalınında çıplak çubuğunda kendine ait frekansı var insan vücudundada frekans var yalnız insandaki frekans her insanda farklı farklı. dut dalının frekansıyla dalı tutan insanın frekansı total de suyun frekansıyla örtüşürse suyu bulursun bu çubuğu tutan insanı özel yapmaz sadece bunun adı dinimize göre tevafuktur. sende bulabilirsin yeterki vücut frekansınla çubuklarının frekansını toplamda suyun frekansıyla eşitle , mineral eleme konularına girmiyorum bu sitenin sabit konularında hepsi mevcut.
bu sitede geçenlerde bir ustamız çubukla altını bulma sistemi geliştirdiğini yüzde yüze yakında başarılı olduğunu ilaveten çubuğa aparat taktığını yere de ayrı bir sistem koyduğunu açıkladı .bunun adı frekans düzenlemedir, frekansı altının frekansına ayarlamadır benim anlatmak istediğim de budur.
bunu anlatıyorsun bana ne frekanstan diyor elektronik aletmi yapıyoruz tabanı çubuk diyor.bilmiyorsan bütün maddelerin ayrı ayrı sinyal kodu gönderdiğini, çubuğun her çarpı yaptığında mineral kazmaya devam edersin.
hikaye dedik, her şey hikayelerde gizli tecrübelerde hüzünlerde ve aradığın görmek istediğin şeylerde, doğru okumasını bilenlere…
yanlış bir şey yazdıysam kimse üstüne alınmasın, kendime yazmışımdır.