Metalicvoice
Operatör
ilk resimde mezarin ustunde mi oturuyosun ustat? ikinci resim de mi ayni mantik? yoksa su sagda kalan bir yani torpulenmis kumbet kayada mi mesele?
ilk resimde mezarin ustunde mi oturuyosun ustat? ikinci resim de mi ayni mantik? yoksa su sagda kalan bir yani torpulenmis kumbet kayada mi mesele?
Ustam sana cevap vermeme hakkımı kullanıyorum ?ilk resimde mezarin ustunde mi oturuyosun ustat? ikinci resim de mi ayni mantik? yoksa su sagda kalan bir yani torpulenmis kumbet kayada mi mesele?
Him helvaderemi usta bende merkez deyimHasandağı
Yok o taraf degil hasandaginin diger yüzüHim helvaderemi usta bende merkez deyim
Burdaki ön yüzde kapak gibi görünen kısımı açtık ama doğal kaya çatlamasıymış. Sadece bilgi paylaşımı açısından patlaşmak istedim. Son ana kadar umutluydum ama son aşamada bir şey gözüme çarptı; anakayadaki kanal ön yüzdeki kapak gibi olan kısımdada devam ediyordu ve kendi kendime dedim bu kapak gibi olan kısım anakayadan ayrılmış ama sona yaklaşmıştık zaten. Diyeceğim gözden kaçan ufak bir ayrıntı her şeyi değiştiriyor.Birde buraya bir kriko vurmak gerekmi acaba? Yorumlara göre sonucu paylaşacağım inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 280048
Ekli dosyayı görüntüle 280049
Ekli dosyayı görüntüle 280050