G geredeli Yeni Üye Katılım 7 Ağu 2017 Mesajlar 26 Tepkime puanı 5 Puanları 3 3 Kas 2020 #1 ustalarim dd başlık yapmak istiyorum 14 kh makinem. . bilgi verebilir misiniz yardımcı olabilir misiniz
ustalarim dd başlık yapmak istiyorum 14 kh makinem. . bilgi verebilir misiniz yardımcı olabilir misiniz
Hostia Moderatör Moderatör Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 190 Tepkime puanı 214 Puanları 7 6 Kas 2020 #2 bu zor olmazmı, bence yenisini al markan neyse ona göre iste senin yapacağın ile dedektörün uyuşması çok zor.
bu zor olmazmı, bence yenisini al markan neyse ona göre iste senin yapacağın ile dedektörün uyuşması çok zor.
Hostia Moderatör Moderatör Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 190 Tepkime puanı 214 Puanları 7 6 Kas 2020 #3 Litz teli kullanacaksın ve şu resim size nereden başlayacağınıza yardımcı olabilir.
dadas_25 Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 4 Tem 2016 Mesajlar 2,911 Tepkime puanı 1,800 Puanları 20 Konum Türkiye 6 Kas 2020 #4 geredeli' Alıntı: ustalarim dd başlık yapmak istiyorum 14 kh makinem. . bilgi verebilir misiniz yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Yapmak istedeğin cihazın markasına göre spir sayımı yapılması gerekiyor. Bazı hem yabancı hemde yerli sitelerde bilgi bulabilirsin ama her cihaz için bilgi paylaşımı yapılamıyor diye biliyor.
geredeli' Alıntı: ustalarim dd başlık yapmak istiyorum 14 kh makinem. . bilgi verebilir misiniz yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Yapmak istedeğin cihazın markasına göre spir sayımı yapılması gerekiyor. Bazı hem yabancı hemde yerli sitelerde bilgi bulabilirsin ama her cihaz için bilgi paylaşımı yapılamıyor diye biliyor.
G geredeli Yeni Üye Katılım 7 Ağu 2017 Mesajlar 26 Tepkime puanı 5 Puanları 3 8 Kas 2020 #5 ustam bizim ulkede adamlar bilgi vermek istemiyor. yabanci ulkelerin videolarinda adam son detayina kadar anlatıyor ama dil olmayinca olmuyor iste.
ustam bizim ulkede adamlar bilgi vermek istemiyor. yabanci ulkelerin videolarinda adam son detayina kadar anlatıyor ama dil olmayinca olmuyor iste.