Evde bi dene bak altın demir ayırım oluyor mu kaç cm den çekiyor , sana zahmet acil net bir bilgi almam lazım , taşa toprağa da ötüyorsa para çöpe gider , 40-50 cm çekerse iyi ya da bir karış kalınlıkta taşın altına birşey köy bak çekiyor mu , iletişim kuralım senleben avrupa vpr 1000 aldim araya bayram girdi kullanamadım daha
Deus x 35 kaç cm de çeker.Deus x35 var kullandığımız makina başlıklı bence süper ötesi yada minelab eqinoks var onlarda güzel nokta var elimizde bütçen nedir
deephunter var bende. beş kuruş etmez. başkasını bilmem50 cm kadar çekebilen dedektör lazım , kulanan var mı markası modeli yazabilir mi , kaldırılmak istemiyorum param çöpe gitmesin , tavsiye üzere almak istiyorum
Tşk ederim en azından onu almam sağolasındeephunter var bende. beş kuruş etmez. başkasını bilmem
Nokta simpleks neyde ne kadar çekiyor neye göre iyi dedin , iyiyse alayım bende iletişim kurarızİyi bayramlar kardeşim bende almak istiyorum arkadaşımda nokta simplex var gayet kullanışlı basit ve başarılı bende ondan alacağım veya arkadaşımın kendi yapımı var üzerisinde çalışıyor şu anda bile gayet güzel oda onu dahada iyileştirebilirse aynısından ona yaptıracağım pahalı cihaza hiç gerek yok hepsi aynı yüksek metre söyliyenler zaten yalan yada büyük ebattaki metal ile sözde test yapıp kandırıyorlar hiç birimiz yer altında büyük metal varil aramıyoruz
Kardeşim bende nokta simplex var ben gayet memnunum aslında işaret okuyabilmen önemli çünkü makineson noktada tespit etmek için kullanıcaksın ama tektekcilik yapacaksanda ben geçen gün eski bi maden çevresinde cüruf buldum muhtemelen 35-40 cm derinlikten çıkardın bu mesafelerden gerekli ayrımıda yapıyor bence makinelere çok para vermek gerekmiyor makineni iyi tanıyıp kullanırken makinenin tepkilerini tanıman gerekir piyasada orta sınıf makinelerin özelliklerine sahip ama fiyatı gayet makul50 cm kadar çekebilen dedektör lazım , kulanan var mı markası modeli yazabilir mi , kaldırılmak istemiyorum param çöpe gitmesin , tavsiye üzere almak istiyorum
Deephunter kötü bir cihaz degil belki sen ayarını yapamadın başkandeephunter var bende. beş kuruş etmez. başkasını bilmem