bilgilerini paylaş neler yaşadın makinanın neleri eksik neleri iyi neleri kötü neye ötüyor neye ötmüyor bu gibi bilgileri paylaşırsanız arkadaşlarda ona göre alırlar yada almazlar boşa para vermemiş olurlar.Golden rain var ustam. İkinci ellerine güvenemeyip
sıfır almıştım zamanın da, keşke ikinci el alıp deneseymişim neyse. Başka birinin canını yakmamak ve kendimi sövdürmemek için satmıyorum. elimde kaldı.
Ayrımı çok iyi mesela gti 2500 ün değerli gösterdiği paslı çelik ve dövme metallerde çift sinyal veriyor firmanın beyan ettiği gibi. ama vaad edilen derinlik gerçeği yansıtmıyor elli altmış cm den altını bakırı görmüyor ki, yok iki metre üç metre falan diyorlar. (Bu elli atmış santim den kastetigim bilezik ve 10x10 bakır levha bir kazan altınımiz olmadığı için bir metreden deneme şansım olmadı belki kazanı görür bir metreden) paslı Metallerde bile mümkün değil bence iki üç metreye bulması. Toprak yapısı hafif değişse bile toprak ayarı istiyor öyle geniş arazileri gezmeniz imkansız. Ürünün küçük metaller ve tektek için uygun olmadığını zaten firma kendisi de beyan ediyor küçük obje tek para vs on cm altına görmez toprak altında iken yüzeyde üç beş cm derinlikte tek tek yapabilirsiniz pointer misali.bilgilerini paylaş neler yaşadın makinanın neleri eksik neleri iyi neleri kötü neye ötüyor neye ötmüyor bu gibi bilgileri paylaşırsanız arkadaşlarda ona göre alırlar yada almazlar boşa para vermemiş olurlar.
Yok usta garanti dolmasına bir kaç ay vardı sadece kargo parası girdi bizeUsta kusura bakma seni güzel bir şekilde kazıklamışlar, buradaki kazık makinayı almanla alakalı değil, firmayı arayıpta şurası bozuk burası bozuk demeleriyle alakalı inşallah çok para vermemişsindir.
Ben de aynı durumdayimGolden rain var ustam. İkinci ellerine güvenemeyip
sıfır almıştım zamanın da, keşke ikinci el alıp deneseymişim neyse. Başka birinin canını yakmamak ve kendimi sövdürmemek için satmıyorum. elimde kaldı.
Ben de sıfır aldım ilk başlarda iyi gibiydi garanti bitmesiyle cihaz etkisini kaybettiGolden rain var ustam. İkinci ellerine güvenemeyip
Dediklerinize aynen katılıyorum, Gold finder neon da aynı şekilde , tek para 10 cm den aşağı görmüyor, 10 cm lik tabak levha denedik onu da 20-30 cm anca zor görüyor, 20 cm lim çapta malzeme 40-50 cm zor görüyor, 30-40 cm çapta levha teneke gibi malzemeyi , 60-70 cm görüyor, rüzgarlı havada ve cok sıcak havalarda parazit çok yapıyor anlamadım ,Ayrımı çok iyi mesela gti 2500 ün değerli gösterdiği paslı çelik ve dövme metallerde çift sinyal veriyor firmanın beyan ettiği gibi. ama vaad edilen derinlik gerçeği yansıtmıyor elli altmış cm den altını bakırı görmüyor ki, yok iki metre üç metre falan diyorlar. (Bu elli atmış santim den kastetigim bilezik ve 10x10 bakır levha bir kazan altınımiz olmadığı için bir metreden deneme şansım olmadı belki kazanı görür bir metreden) paslı Metallerde bile mümkün değil bence iki üç metreye bulması. Toprak yapısı hafif değişse bile toprak ayarı istiyor öyle geniş arazileri gezmeniz imkansız. Ürünün küçük metaller ve tektek için uygun olmadığını zaten firma kendisi de beyan ediyor küçük obje tek para vs on cm altına görmez toprak altında iken yüzeyde üç beş cm derinlikte tek tek yapabilirsiniz pointer misali.