Dedektör Gold finder neon

Tepegöz

Aktif Üye
Gold finder neon kulanan var arkadaşlar

Bahtiyar299

Yeni Üye
Golden rain var ustam. İkinci ellerine güvenemeyip
sıfır almıştım zamanın da, keşke ikinci el alıp deneseymişim neyse. Başka birinin canını yakmamak ve kendimi sövdürmemek için satmıyorum. elimde kaldı.

spyfrs

Moderatör
Moderatör
sıfır almıştım zamanın da, keşke ikinci el alıp deneseymişim neyse. Başka birinin canını yakmamak ve kendimi sövdürmemek için satmıyorum. elimde kaldı.
bilgilerini paylaş neler yaşadın makinanın neleri eksik neleri iyi neleri kötü neye ötüyor neye ötmüyor bu gibi bilgileri paylaşırsanız arkadaşlarda ona göre alırlar yada almazlar boşa para vermemiş olurlar.

Bahtiyar299

Yeni Üye
bilgilerini paylaş neler yaşadın makinanın neleri eksik neleri iyi neleri kötü neye ötüyor neye ötmüyor bu gibi bilgileri paylaşırsanız arkadaşlarda ona göre alırlar yada almazlar boşa para vermemiş olurlar.
Ayrımı çok iyi mesela gti 2500 ün değerli gösterdiği paslı çelik ve dövme metallerde çift sinyal veriyor firmanın beyan ettiği gibi. ama vaad edilen derinlik gerçeği yansıtmıyor elli altmış cm den altını bakırı görmüyor ki, yok iki metre üç metre falan diyorlar. (Bu elli atmış santim den kastetigim bilezik ve 10x10 bakır levha bir kazan altınımiz olmadığı için bir metreden deneme şansım olmadı belki kazanı görür bir metreden🙂) paslı Metallerde bile mümkün değil bence iki üç metreye bulması. Toprak yapısı hafif değişse bile toprak ayarı istiyor öyle geniş arazileri gezmeniz imkansız. Ürünün küçük metaller ve tektek için uygun olmadığını zaten firma kendisi de beyan ediyor küçük obje tek para vs on cm altına görmez toprak altında iken yüzeyde üç beş cm derinlikte tek tek yapabilirsiniz pointer misali.

Bahtiyar299

Yeni Üye
İlk aradım firmayı satış temsilcisi i. Arkadaş la görüştüm dedim ki bu makine bir metreden 10x15 ebatlı bir altın levhayı görür mü görür abi affetmez dendi neyse aldık cihazı bir buçuk yıl bizim cihaz hiç bir şey bulmadı yüzeyden üç beş cm den bir kaç demir metal parçaları topladık ki ayrım olarak değersiz yada civata tarzı seyleri çift sinyal verdi yani iyi ayrım yaptı sonra aradım temsilci Arkadaşı dedim bu tarihte cihazı aldim derinlik zayıf bir şey bulmuyor boşlukları da mineral olarak gösteriyor buna yeni yazılım vs geldimi diye temsilci arkadaş olmaz mı abi senin makine neredeyse iki yil olmuş yeni yazılım atalım bakım yapalım vs neyse gönderdik Makineyi

Bahtiyar299

Yeni Üye
Aradan bir kaç gün sonra teknik ekipten biri aradı abi makinenin büyük başlığı kalibrasyonu bozukmuş ben onu söktüm ayarladim yapıştırdım kuruyunca göndercem başka bir sıkıntı var mı dedi dedim benim makine de derinlik sıfır derini görmüyor bir de yazılım güncelleme yaptırmak istiyorum dedim çocuğun dediği şu abi derinliğinde açarsam çok parazit yapar sürekli herşeye öter randıman alamazsın dedi yazılım güncellemesi de yok dedi tabi burda bende bir soru işareti oluştu temsilci arkadaş yazılım olmaz olur mu iki yıl olmuş cihaza yenilik var yazılım var diyor teknik ekip yazılım aynı diyor neyse

Bahtiyar299

Yeni Üye
Bu arada kalibrasyonu bozuk dediğin büyük başlığı ben hiç kullanmamıştım yani öyle vurma çarpma vs ile bozulacak bir şey değil bilen bilir DD sarım bobinlerde iki sarımın ortadaki çakıştığı alanda ki açıklıldır kalibrasyon dediği neyse geldi bizim cihaz gene aynı sağır derine gitmiyor söküp kalibre ettik dediği bobinin içinden sallayınca tıkırtı geliyor yani hatalı üretilmiş ilk başta sonra bobini değiştirmek yerine söküp tamir işlemi uygulandı ki Garanti tam bitmemişti. Arazide öyle geziyorsun hiç bir tepki vermiyor cihaz sanki tertemiz arazi aynı yere gti ile girdiğin zaman çöp bile olsa bir sürü metal çıkıyor belki cihazın içindeki Kart üzerinde ki trimpotlar ile oynayıp biraz artırıla bilir derinlik ama zaten hafif toprak değişimde Toprak ayarı kaçan cihaz randıman verirmi orası muamma sonuç olarak kül tablası büyüklüğünde maximum elli atmış cm den değerli değersiz metal arayacaksınız alın tabi gezeceğiniz alan küçük olmalı ve bobini yavaş yavaş sallamalisınız bu yavaş sallama uyarısını firma kendi si beyan ediyor öyle hızlı sekidle geniş arazi taraması yapmanız mümkün değil hayırlı günler dilerim

Son düzenleme:

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Usta kusura bakma seni güzel bir şekilde kazıklamışlar, buradaki kazık makinayı almanla alakalı değil, firmayı arayıpta şurası bozuk burası bozuk demeleriyle alakalı inşallah çok para vermemişsindir.

Tepegöz

Aktif Üye
Ben de aynı durumdayim

Tepegöz

Aktif Üye
Ben de sıfır aldım ilk başlarda iyi gibiydi garanti bitmesiyle cihaz etkisini kaybetti

Tepegöz

Aktif Üye
Ayrımı çok iyi mesela gti 2500 ün değerli gösterdiği paslı çelik ve dövme metallerde çift sinyal veriyor firmanın beyan ettiği gibi. ama vaad edilen derinlik gerçeği yansıtmıyor elli altmış cm den altını bakırı görmüyor ki, yok iki metre üç metre falan diyorlar. (Bu elli atmış santim den kastetigim bilezik ve 10x10 bakır levha bir kazan altınımiz olmadığı için bir metreden deneme şansım olmadı belki kazanı görür bir metreden🙂) paslı Metallerde bile mümkün değil bence iki üç metreye bulması. Toprak yapısı hafif değişse bile toprak ayarı istiyor öyle geniş arazileri gezmeniz imkansız. Ürünün küçük metaller ve tektek için uygun olmadığını zaten firma kendisi de beyan ediyor küçük obje tek para vs on cm altına görmez toprak altında iken yüzeyde üç beş cm derinlikte tek tek yapabilirsiniz pointer misali.
Dediklerinize aynen katılıyorum, Gold finder neon da aynı şekilde , tek para 10 cm den aşağı görmüyor, 10 cm lik tabak levha denedik onu da 20-30 cm anca zor görüyor, 20 cm lim çapta malzeme 40-50 cm zor görüyor, 30-40 cm çapta levha teneke gibi malzemeyi , 60-70 cm görüyor, rüzgarlı havada ve cok sıcak havalarda parazit çok yapıyor anlamadım ,