Dedektör Gold finder neon

Tepegöz

Aktif Üye
S
İlk aradım firmayı satış temsilcisi i. Arkadaş la görüştüm dedim ki bu makine bir metreden 10x15 ebatlı bir altın levhayı görür mü görür abi affetmez dendi neyse aldık cihazı bir buçuk yıl bizim cihaz hiç bir şey bulmadı yüzeyden üç beş cm den bir kaç demir metal parçaları topladık ki ayrım olarak değersiz yada civata tarzı seyleri çift sinyal verdi yani iyi ayrım yaptı sonra aradım temsilci Arkadaşı dedim bu tarihte cihazı aldim derinlik zayıf bir şey bulmuyor boşlukları da mineral olarak gösteriyor buna yeni yazılım vs geldimi diye temsilci arkadaş olmaz mı abi senin makine neredeyse iki yil olmuş yeni yazılım atalım bakım yapalım vs neyse gönderdik Makineyi
Sonra ne yaptınız usta

Tepegöz

Aktif Üye
Aradan bir kaç gün sonra teknik ekipten biri aradı abi makinenin büyük başlığı kalibrasyonu bozukmuş ben onu söktüm ayarladim yapıştırdım kuruyunca göndercem başka bir sıkıntı var mı dedi dedim benim makine de derinlik sıfır derini görmüyor bir de yazılım güncelleme yaptırmak istiyorum dedim çocuğun dediği şu abi derinliğinde açarsam çok parazit yapar sürekli herşeye öter randıman alamazsın dedi yazılım güncellemesi de yok dedi tabi burda bende bir soru işareti oluştu temsilci arkadaş yazılım olmaz olur mu iki yıl olmuş cihaza yenilik var yazılım var diyor teknik ekip yazılım aynı diyor neyse
Büyük başlığı aynısı bana da öyle dedi açtı, kuruyunca takarım taktı gönderdi, değişen birşey yok