akıltopağı
Operatör
4500 en güzeli, 5000 biraz daha kararlı ama kulakların iyiyse 4500 aynı işi görür.
Ustam onu ben şöyle kıyas ediyorum.4500 en güzeli, 5000 biraz daha kararlı ama kulakların iyiyse 4500 aynı işi görür.
Evet maalesef o kazıkları hep yedik, hatta bu forumda başkaları da yemesin diye çabaladım bir zamanlar ama zihniyeti değiştirmek çok zor, yapan eden kurtulmuş da diyen kurtulmamış derler o hesapKardeşim. Dedektör işi kazık işi samimiyetle diyorum 2 si evde birisi arabada damperde birisi köyde. 4 tane pulse dedektörü var. Ve hiç birisi bir işe yaramıyor avuçla para ödedim..minelab gpx, lorenz z1 imkan varsa bunlarla ilgilen yoksa gmaks al dıt derdimi ver ayarı yoksa aldanırsın nal toplarsın...
Iyi makina ama dediginiz fiyata bulamazsinizYardımcı olabilecek birileri var mı rica ediyorum,ben minelap 4500 düşünüyorum yanlış mı sizce
Demekki sen 4500 kullanmamissin yada m1 saticisisin bunu anlarim ben bu yazindanMinelab 4500 derin arama yapmaz yanlış Bilgi vermeyin millete.
M1 hem derin hemde normal 1-2 metre arası yapan başlığı var.
Hic bulasma kardesim lorenz minelap sasma derimdelta pulse 3 s için ne dersin usta?
2090 TL aldım geçen hafta başgan 3 katı değil yaw fiyatYurtdisina 2000 tl yurt icine vergiyle 3 kati olmasi cazip yapmiyi
Hayirli olsun gulegule kullan iyi almissin2090 TL aldım geçen hafta başgan 3 katı değil yaw fiyat