N@KKoZ
Aktif Üye
Ben 4500 kullandım. Gördüğüm kadarıyla satıcı birisi varsa oda sensinDemekki sen 4500 kullanmamissin yada m1 saticisisin bunu anlarim ben bu yazindan
Ben 4500 kullandım. Gördüğüm kadarıyla satıcı birisi varsa oda sensinDemekki sen 4500 kullanmamissin yada m1 saticisisin bunu anlarim ben bu yazindan
.Ben satıyorum dedektör sıkıntı yok alacak olan beni bulsun. Tartışmaya gerek yok kardeşler.
?? Bende kullaniyorumBen 4500 kullandım. Gördüğüm kadarıyla satıcı birisi varsa oda sensin
Doğrudur bir önceki mesajında cihazın markasını doğru yazdığın kadar var.?? Bende kullaniyorum
Demekki sen kullanmayi bilmiyorsun
Hayirli olsun gulegule kullan iyi almissin
Simdi baktim kendi sitesi ve tekzen yapirkette 11 ay once 2090 tl aparatiyla 2600 tl 11 ayda hic vergi zam yememisini bulmussun eyiymis
Hayirli olsun gulegule kullan iyi almissin
Simdi baktim kendi sitesi ve tekzen yapirkette 11 ay once 2090 tl aparatiyla 2600 tl 11 ayda hic vergi zam yememisini bulmussun eyiymis
[/Q
Satıcı tanıdıktı abi. aldığım fiyat daha aşağıda söyleyip piyasayı zehirlemeyelimHayirli olsun gulegule kullan iyi almissin
Beyin Bedava ama dedektör gibi ötmüyor yada yer altını göremiyor .. İşaret yorumu yetecek olsa keşke ama boş yere kazma kürek sallamak da istemez hiç kimse kanımca ??En iyi makina budur ustune tanimam bunu kullancan hacim
?? Tebrikler kazandiniz kelime cok derindeydiDoğrudur bir önceki mesajında cihazın markasını doğru yazdığın kadar var.
Minelab öğrenene kadar göbeğin çatlar kardeş pmx gold al keyfine bak gpx 5000 e 10 cm fark atıyorUstam onu ben şöyle kıyas ediyorum.
5000 ile 4500 arasında derinlik farkı yok denecek kadar az
5000 de fine gold var parlağa daha duyarlı ve çok profesyonel anlamda bi kaç fark
Ama ben 5000 de kullandım kısa bir süre çalışma esnasında 5000 in eşik sesi 4500 e göre daha karmaşık ama 4500 hava toprak ayarını yapınca saat gibi çalışıyor, toprak geçişlerinde kısa bir pompalamayla hemen stabil hale geliyor. Aradaki fiyat farkına bakınca 5000 e hiç gerek yok, he imkanı olan alabilir illaki 5000 üst model