Dedektör Test Kanalı Var Mı?

godfather

Member
Katılım
15 Ara 2018
Mesajlar
85
Tepkime puanı
0
Puanları
3
Selam arkadaşlar
Öğrenme amaçlı araştırıyorum.
Youtube'da piyasaya çıkan dedektörleri test eden, derinliğini ölçen, mineral ayırma kapasitesini vs ölçen videolar var mı?

Yani herkes soruyor hangi dedektör iyi diye, bence profesyonel birisi yerin altına deneme amaçlı birşeyler gömse test etse (ki bence vardır firmalar) izlesek
 

shovmeks

Member
Katılım
26 Eyl 2017
Mesajlar
96
Tepkime puanı
5
Puanları
4
Videolar var ama genelde firmanın kendi test videoları .
Yani öyle tamamen güvenilir kaynak diyemem. Bütün firmalara söylemiyorum tabiki kimseyi zan altında bırakmak istemem ama içlerinde dürüst olduğu kadar yalancısı yani sahtekarı da var .
O yüzden cihaz alacaksanız videolarına tamamen güvenmeyin sadece fikir oluşsun zihninizde. Öncelikle cihazların çalışma sistemi hakkında bilgi sahibi olup ondan sonra ihtiyacınızı belirleyip kullanıcı yorumları derken bide gidip görün cihazı test edip ona göre karar verirsiniz.

Test videoları kısmına gelecek olursak dediğinize bende katılıyorum keşke saygın bi kurum veya kuruluş olsa cihazları test edip gerçekten vaad edileni verip vermediği belirtilse. Bu kurumdan onay alınan cihazlar daha fazla tutulur ama tamamen tarafsız ve çıkar amacı gütmeyen bir kurum.
Yoksa her önüne gelen ben cihaz yaptım 5 metre ben dedektör yaptım 10 metre ben alan tarama yaptım 100 metreden zımbalıyo der durur...
 
Son düzenleme:

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Katılım
24 Ara 2017
Mesajlar
1,273
Tepkime puanı
1,242
Puanları
17
Yotube de yabancı kaynaklı bir firmanın test videolarını izlemiştim, tarafsız oldukarını düşünmemim sebebi ise değişik bir çok marka ve modelin derinliklerini test ediyolardı.
 

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Katılım
24 Ara 2017
Mesajlar
1,273
Tepkime puanı
1,242
Puanları
17
Yabancı kaynaklı bir çok firmanın kendi aralarında ciddi bir rekabet vardır,bu rekabet çeşitli şekillerde internet ortamlarında test olarak paylaşılmaktadır,bir çoğuda gerçeği yansıtmaktadır.
 
Üst