Dedektor

Tefoo

Yeni Üye
Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Ustalar ben bir dedektor almak istiyorum maddi durumum cok fazla degil tek tek yapacagim bana onerebileceginiz bir makina varmi maddiyat 2000-2500 eger bu fiyata alacagim makina ise yararmi yaramazmi onlarida yazarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler.
 
Son düzenleme:

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Katılım
24 Ara 2017
Mesajlar
1,273
Tepkime puanı
1,242
Puanları
17
Benim tavsiyem bütçene göre garrett at pro. Digeri gmaxx2 tektekte başarılı cihazlardır.yinede araştır
 

Tefoo

Yeni Üye
Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arastiriyorum ustam ama youtubede adamlar kendi makinalarinin reklamini veriyor bloglarda ise herkes farkli birseyler yaziyor garret at pro bana biraz daha yakin geliyor ama bilemedim son bir kez yazayim dedim
 

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Katılım
24 Ara 2017
Mesajlar
1,273
Tepkime puanı
1,242
Puanları
17
Kardeşim herkes kendi cihazını meteder. Biz alıcılar kullanıcı tavsiyeleri ni dikkate almalıyız.acele etme araştır pişman olmaman için
 

Tefoo

Yeni Üye
Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Aynen suan o yuzden beklemedeyim zaten biraz daha boyle arastiririm
 

tbtbtbtb

Member
Katılım
24 Eki 2015
Mesajlar
61
Tepkime puanı
0
Puanları
3
Tüm forumdaşlarıma selam ve saygı ile..

Naçizane Çaylak bir kardeşin olarak yaklaşık 1 yılı aşkın süredir Garret 400 İ Modeli kullanıcısıyım. Standart başlığı harici NEL derin arama basligi ( 38 × 43 ) ile pişmekteyim.

Seçimimin Garett 400 İ Modelinde olmasına değerli büyüklerim abilerim kardeşlerim saygıdeğer forumdaşlarımın fikirlerini alarak kendi kararım doğrultusunda yön verdim.

Haricen ekleyeceğim ; Cihaz Khz frekansına dikkat etmen ve merdiven altı diye tabir edilen çakma , spot , garantisi , ismi cismi belli olmayan cinsten marka ve modellerden uzak durmandır.

Bu kardeşine soracak olursan değerli forumdaşım ;

Garret
Minelab
Xp

Bu markalardan bütçenize uygun olandan yöne tercihinizi değerlendirebileceğiniz kanısındayım.

Selam , sevgi ve saygılarımla..
 

Volkan07

Yeni Üye
Katılım
31 Ara 2017
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Kardeşim bende karar veremedim inanki 3 ay oldu hala Alicam..:)
 

tbtbtbtb

Member
Katılım
24 Eki 2015
Mesajlar
61
Tepkime puanı
0
Puanları
3
Kardeşim benim naçizane fikrim, ilk defa cihaz kullanacaksanız eğer ;

Kullanım açısından benim kullandığım Garett 400 İ Modeli oldukça basit ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Ben bahsettiğim Nel başlığı ile 2.400 TL fiyata almıştım yaklaşık 1 yıl önce. Şu an fiyatları sanırım başlıkla birlikte aynı rakamlara tekabül etmekte.

Fakat sana tavsiyem bu şekilde yapman değil , haklı olarak neden diye soracaksın.

Nedeni ise Değerli Kardeşim bahsettiğim Nel başlık yaklaşık olarak cihazın ağırlığına 750 Gram civarında artışa neden oluyor ve arazide uzun süre kullanımda gerçekten yorucu ve daha az çalışma yapmana neden oluyor benim düşüncem bu yönde.

Fakat Garett At Pro - Garett At Gold kendi orjinal başlıkları ile benim kullandığım Nel başlıklı cihazın da 3-5 cm kadar daha derine indiğini kullanıcısına göre daha verimli sonuçlar aldığını biliyorum.

Kullanım olarak her iki cihaz ve benim kullandığım cihaz da olmak üzere dijital ekrana sahip yaklaşık derinlik olarak bir gösterge ve metal cinsi hakkında rakamsal değer olarak bir gösterge mevcut her iki gösterge de %70 civarında bir doğruluk payı barındırdığı fikrindeyim. Ve bu cihazlarda " Pinpoint " ( noktalama , yani hedef üzerine gelince artan ve sürekli hale gelen ses seçeneğini isteğe bağlı olarak kullanman mümkün ) bence ilk kez kullanacak ve nasibinde varsa bir şeyler denk gelecek ve ileride daha iyileri kısmet olacaksa bu iki cihaz Att Pro - Att Gold hep aklında bulunsun.

Diğer bir seçenek ise yine naçizane fikrim Xp Gmaxx 2 den yana. Benim bu cihazı seçmemiş olma nedenim dijital bir göstergesi olmadığı içindi , sadece ses olarak ve analog olarak ayarlarını yaparak kullanman gerekli , fakat diğer bahsettiğim her iki Garett modeli ile de kıyasıya yarışacak ve onlardan aşağı kalmayacak bir cihaz.

Ve Kardeşim son sözlerim şu yönde olacak.

Bölge olarak çok verimli ve oldukça zengin bir nekropol de olduğun fikrindeyim. Kullanım , kolaylık, ağırlık ve en önemlisi de dediğim gibi Khz değeri olarak son sözlerim Garett Att GOLD.

Fiyat olarak biraz bütçenin üzerinde olacak belki ama bence maddi durumunu bu cihaza göre ayarla zaman açısından 1.2 ay daha sabret ve yine son sözü sen söyle Değerli Kardeşim.

Ve birşey daha , Son zamanlarda bu sektörde de oldukça çakma spot ürün Çin malı diye tabir edilen , garantisi yedek parçası teknik servisi vs. olmayan , direkman biz hobi için ter dökecek, nasibimizin peşinde koşacak olan arkadaşları dolandırmak ve yanıltmak gibi profesyonel kişilerin olduğu kanısındayım.

Bu yüzden alacağın Modeli de Markayı da Firmayı da ve Fiyatını da kendin araştırıp kendi kararını vermen en doğru olandır diyerek nasibinin bol olmasını ,sağlıklı ,mutlu, yüzünün güldüğü günlerde kullanman dileğimle Kardeşim.

Saygılar.
 

Amisos

Bilgili Üye
Katılım
1 Şub 2017
Mesajlar
484
Tepkime puanı
217
Puanları
7
tesero tejon
xp gmaxx 2
atvantıs 2
nokta sense araştırma aşamasındayım
makro racer 2
whıt s i 3 dü sanırım
bende bunların arasından bir seçim yapacam artık nasıpsa ama vuslat bahara kaldı malesef :((
 
Üst