K Kızılgök Member Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 41 Tepkime puanı 14 Puanları 3 20 May 2021 #1 Arkadaşlar minelab eqiunox 800 almayı düşünüyorum kullanan varmı nasıl bir cihaz
D Denizmavisi Member Katılım 28 Şub 2021 Mesajlar 33 Tepkime puanı 23 Puanları 3 20 May 2021 #2 Ben nokta impact pro kullaniyorum memnunum minelab konusunda bilgim yok ama benim cihazdan memnunum sasmiyor yaniltmiyor beni
Ben nokta impact pro kullaniyorum memnunum minelab konusunda bilgim yok ama benim cihazdan memnunum sasmiyor yaniltmiyor beni
K Kızılgök Member Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 41 Tepkime puanı 14 Puanları 3 21 May 2021 #3 Tşkler yorumunuz için.
uçanhollandalı Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 7 May 2014 Mesajlar 1,231 Tepkime puanı 1,699 Puanları 20 22 May 2021 #4 Denizmavisi' Alıntı: Ben nokta impact pro kullaniyorum memnunum minelab konusunda bilgim yok ama benim cihazdan memnunum sasmiyor yaniltmiyor beni Genişletmek için tıkla ... İmpact ile büyük başlıkla toplu para veya büyük obje testiniz oldu mu? Örneğin bir kola kutusunu ortalama kaç cm den algılar?
Denizmavisi' Alıntı: Ben nokta impact pro kullaniyorum memnunum minelab konusunda bilgim yok ama benim cihazdan memnunum sasmiyor yaniltmiyor beni Genişletmek için tıkla ... İmpact ile büyük başlıkla toplu para veya büyük obje testiniz oldu mu? Örneğin bir kola kutusunu ortalama kaç cm den algılar?