Minelap gpz 7 bin bi araştır ustaArkadaşlar öncelikle mrb dedöktör alicam bir türlü karar vermedim Xp deus 2 ile jeograd al diye tavsiye aldım sizinde görüşlerinizi öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Deus güzel cihazdırArkadaşlar öncelikle mrb dedöktör alicam bir türlü karar vermedim Xp deus 2 ile jeograd al diye tavsiye aldım sizinde görüşlerinizi öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Çok pahalıMinelap gpz 7 bin bi araştır usta
Selamunaleykum değerli ustam.Arkadaşlar öncelikle mrb dedöktör alicam bir türlü karar vermedim Xp deus 2 ile jeograd al diye tavsiye aldım sizinde görüşlerinizi öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Peki yurtdışı nasıl sipariş veriri ustamSelamunaleykum değerli ustam.
Dedektör Alacaksañız yerli ve çin malını almayım yoksa çok üzülürsınız nrden derseniz hiç bir işe yaramiyor.
Olmasa olmazı çok ama cok gövendiğiniz yerden almalısınız yoksa çin malı almiş olursunuz .
Ustam yurt dışına sipariş veremiyorsun sipariş verirsen Kargo ödüyorsun gümrük ödüyorsun cihaz oluyor 5 misli fiyat ithalatçılar var güvenebildiğini ithalatçıdan alacaksın o zaman gümrük ödemek zorunda değilsin almayı düşünüyorsan tanıdığın yoksa bana yaz sizi yönlendireyimPeki yurtdışı nasıl sipariş veriri ustam
Ustam yurt dışına sipariş veremiyorsun sipariş verirsen Kargo ödüyorsun gümrük ödüyorsun cihaz oluyor 5 misli fiyat ithalatçılar var güvenebildiğini ithalatçıdan alacaksın o zaman gümrük ödemek zorunda değilsin almayı düşünüyorsan tanıdığın yoksa bana yaz sizi yönlendireyim
[/QUOTtm
Yazamıyorum hocamUstam yurt dışına sipariş veremiyorsun sipariş verirsen Kargo ödüyorsun gümrük ödüyorsun cihaz oluyor 5 misli fiyat ithalatçılar var güvenebildiğini ithalatçıdan alacaksın o zaman gümrük ödemek zorunda değilsin almayı düşünüyorsan tanıdığın yoksa bana yaz sizi yönlendireyim