Saygıdeğer ustalar ve değerli site kullanıcı arkadaşlar.
Ben bu konuyu daha evvelde açmıştım hepimiz allaha iman etmiş birer mümin kularız ayeti kerimedede geçtiği gibi cinlerin varlığı kesindir onları inkar eden haşa ve haşşa allahın ayetlerini iknar etmiş olur bende hep define ile cin arasındaki ilişkilere inanmazdım lakin başıma ufakta olsa bir olay geldi ve dersimi aldım
size komik gelebilir kusura bakmayın lakin anlatmakta fayda var ben uzun süre bir bölgede arge yaparken en sonda işin sonucuna varmak için çalışmaya karar verdim ve çalışmaya başladığım gün uçurumun başında bulunan bir yer gözüktü gözüme oraya yaklaşınca birtane kertenkelenin beni izlediğini fark etim ben ilk baş çöldür diye kafaya takmadım lakin ne etiysem bu kertenkele peşimi bırakmadı onu öldüreyim dedim taşlarla vurmaya başladım ortadan kayboldu ben vurdukça kayboluyor ve ben nereye gitsem onu görüyorum asla bırakmıyor peşimi ben kuran okuyunca allah biliyor ki yalan yok bu hayvan duyurup kuranı dinliyor en sonda yüksek ses ile kuran okuyunca kertenkele sayısı üç oldu tek başımayım dağın başında ve dağın başından taşlar geldi üzerime rüzgarın şiddeti yükseldi öğlenin kavurucu sıcağında orayı terk etme karar verdim lakin bu kertenkele yolumun tam üstünde durmuş eşyalarımı topladım o bölgenin çıkışına kdr izledi beni ben telefonla yakın bi arkadaşımı aradım neler yapmam gerektiğini söyledi bana lakin sürekli telefon kapandı şebekede çekiyordu allaha şükür sağ salim çıkabildim ordan
@Koray Kor ustam ve diğet ustalarım fikirinizi alabilirmiyim? bu konu hakkında.