sandalci14 Operatör Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 1,253 Tepkime puanı 1,163 Puanları 17 Yaş 49 Konum ankara 2 Şub 2022 #13 illa resim koymak zorunda degilsin "gorsel" "alinti" koyabilirsin.bide uzaktan tarifle hareket etmeyiniz once emniyetinizi kendinoz aliniz.
illa resim koymak zorunda degilsin "gorsel" "alinti" koyabilirsin.bide uzaktan tarifle hareket etmeyiniz once emniyetinizi kendinoz aliniz.
uçanhollandalı Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 7 May 2014 Mesajlar 1,225 Tepkime puanı 1,696 Puanları 20 2 Şub 2022 #14 Arda-han' Alıntı: burada kimseye guvenemiyorum poliste olur jandarmada oyüzden özelden bilgi ve fotograf aticaktim mahzen girisi bulduk ama guvenlimi degilmi diye Genişletmek için tıkla ... Mahzen girişi buldun diye kanun sana bir yaptırım uygulamaz.mahzene girmekle mağaraya girmek arasında bir fark yok.Önemli olan mahzenin içinde ne olup olmadığı.Ama bu mahzen sit alanı gibi korunan bir bölgedeyse durum değişir.
Arda-han' Alıntı: burada kimseye guvenemiyorum poliste olur jandarmada oyüzden özelden bilgi ve fotograf aticaktim mahzen girisi bulduk ama guvenlimi degilmi diye Genişletmek için tıkla ... Mahzen girişi buldun diye kanun sana bir yaptırım uygulamaz.mahzene girmekle mağaraya girmek arasında bir fark yok.Önemli olan mahzenin içinde ne olup olmadığı.Ama bu mahzen sit alanı gibi korunan bir bölgedeyse durum değişir.