Merhaba,
Hocam eğer lahit yerinde duruyorsa bence malları %99 başka birisi aldı. Ama lahit te gittiyse büyük bir çalışma yapılmış olması lazım bence ve o izler 2 ayda silinmese gerek.
Beyler hepinize cevap olarak yaziorum bunu. 4 kisiydik ve o kucuk kol girexek kadar actik iceriyi fotografladik kayalarin acilmasi imkansiz lokumla patlatip biz actik. İcerde lahitde dahil her sey gitmis alan tas yarigi gibi kalmisti. 4 kisi ayni gun toplandik gittik. Yalniz falci kadin ben burdan dua okuyicam demisti bizim ortakda kayanin basinda dua okudu horuzumuzu kestik iceri hlbombostu
Kardeş im sen iki aydan bahsediyorsun. Ben çalışma yaptığım magra gibi yerlere 3 gün gitmesem değişmiş gibi hissediyorum. Tek olasalık başkaları bir şeyler yaptı orda çalıştı ne varsa aldı.
Aklına cin felan geliyorsa onlar Lahite felan bir şey yapmaz zincir vardı diyorsun belki kayaları açma kapama tuzak gibi bir sistemde vardır.
Sakın kafayla gündüz git bak işin aslını ancak yine siz anlarsınız
Lahit belliydi zincirler evet bizde agirliga duyarli tuzak kabul ettik ancak icerde ne br sey dusmus nede bir seyler yasanmis yok oomus sanki bambaska bir yer
Kardeş çıkarttıktan sonra mı kayboldu ve ya yaklaştıktan sonra mı yaklaştıktan sonra kaybolduysa papaz büyüsüdür büyüyü çözmeden hiç Bi işlem yapamazsınız açil bu işler le uğraşan derin Bi hoca bulun