B blueverse Bilgili Üye Katılım 5 Kas 2018 Mesajlar 434 Tepkime puanı 423 Puanları 9 6 Şub 2024 #13 Sultansuleyman' Alıntı: Ben hediye kitaptan bahsettim siz farklı bişeyden aynı dili konuşmuyoruz. Genişletmek için tıkla ... hediye kitap derken??
Sultansuleyman' Alıntı: Ben hediye kitaptan bahsettim siz farklı bişeyden aynı dili konuşmuyoruz. Genişletmek için tıkla ... hediye kitap derken??
B blueverse Bilgili Üye Katılım 5 Kas 2018 Mesajlar 434 Tepkime puanı 423 Puanları 9 6 Şub 2024 #14 haaaa anladım bence alma adam içindekileri gerçek zannedip iş alır başına uzak dur bu tip hediyelerden
haaaa anladım bence alma adam içindekileri gerçek zannedip iş alır başına uzak dur bu tip hediyelerden
S Sultansuleyman Yeni Üye Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 6 Şub 2024 #15 Yok zaten yıllarını bu işlere vermiş birisi neyin ne olduğunu iyi bilir. Hatta kitap yazacak düzeyde belki ama dediğim gibi benimki bir hediye
Yok zaten yıllarını bu işlere vermiş birisi neyin ne olduğunu iyi bilir. Hatta kitap yazacak düzeyde belki ama dediğim gibi benimki bir hediye
U Uğur600 Member Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 45 Tepkime puanı 17 Puanları 4 6 Şub 2024 #16 Sultansuleyman' Alıntı: Yok zaten yıllarını bu işlere vermiş birisi neyin ne olduğunu iyi bilir. Hatta kitap yazacak düzeyde belki ama dediğim gibi benimki bir hediye Genişletmek için tıkla ... Bilgisiyle kitaba ihtiyacı yoktur zaten o zaman da istediğini alabilirsin.nette yazılanların yorumların çoğu alakasız
Sultansuleyman' Alıntı: Yok zaten yıllarını bu işlere vermiş birisi neyin ne olduğunu iyi bilir. Hatta kitap yazacak düzeyde belki ama dediğim gibi benimki bir hediye Genişletmek için tıkla ... Bilgisiyle kitaba ihtiyacı yoktur zaten o zaman da istediğini alabilirsin.nette yazılanların yorumların çoğu alakasız