Kamhi Leonard
PiSaGoR
Bu guzeldiEkli dosyayı görüntüle 271515
Mezar odasına dişi köpek koyarsanız benimki 50 metre derine kadar tespit yapabilir.
Hatta kazmanızada gerek yok kendisi kazar.
Bu guzeldiEkli dosyayı görüntüle 271515
Mezar odasına dişi köpek koyarsanız benimki 50 metre derine kadar tespit yapabilir.
Hatta kazmanızada gerek yok kendisi kazar.
Bak hele gundiii canavar budur Ekli dosyayı görüntüle 271518arazide sadık dost ve koruma ayı boğanBu guzeldi
Ben korkarim bu tiplerden )
Heybeti yeterBak hele gundiii canavar budur Ekli dosyayı görüntüle 271518arazide sadık dost ve koruma ayı boğan
Ben bunların üzerine tanımamBak hele gundiii canavar budur Ekli dosyayı görüntüle 271518arazide sadık dost ve koruma ayı boğan
pitbull falan çok büyütüyosunuz gözünüzde. 25-30 kiloluk hafif siklet köpek. Bu çoban köpekleri 60-110 kg arası değişiyor cinsine göre. Pitbull fare kalıyor onlara.Ben bunların üzerine tanımam
Bunlarla ilgili bir anım var
Bu videodakinden daha büyüktu beni az daha korkudan öbür tarafa götürecek olan ..
doberman pitbul köpeklerini boğa bilen ayıların kabusu
Doğru dersin ama cesaretleri ve çene güçleri yabana atılacak birsey deyilpitbull falan çok büyütüyosunuz gözünüzde. 25-30 kiloluk hafif siklet köpek. Bu çoban köpekleri 60-110 kg arası değişiyor cinsine göre. Pitbull fare kalıyor onlara.
La gundiii bunlara hangi zincir dayanır heymaşşallahBen bunların üzerine tanımam
Bunlarla ilgili bir anım var
Bu videodakinden daha büyüktu beni az daha korkudan öbür tarafa götürecek olan ..
doberman pitbul köpeklerini boğa bilen ayıların kabusu