Kamhi Leonard
PiSaGoR
msj i yazdım 5 dakika sonra sokağa çıkma yasağı geldi ??? 31 ilde Son dakika haberi geçiyor
Hangi ildesin sakıncası yoksa ustam ?Birkac gun once hastaneye gittik esimin hamilelikten dolayi kontrolu vardi. Maske satisi yasaklandigi icin maske bulamadik. Zaten elinde olan eczane de satmadi veya vermedi. Hastanede de triyaj var girisinde ama orada da maske yok. Maske olmadigi icin hastaneye de almiyolar. Ozel hastane birde. Sokaga cikmisiz risk, hastaneye gelmisiz x10 risk, bir de oyalanip zaman harciyoruz gereksiz yere disarda daha da risk. Neyse ki bir vatandasta yedek maske varmis bize verdi de islemleri ve kontrolleri yapabildik. Bu arada hala maske bulamadim, bekliyoruz.
Biraz daha bastir ustam 1 aylik olsun.msj i yazdım 5 dakika sonra sokağa çıkma yasağı geldi ??? 31 ilde Son dakika haberi geçiyor
Eyvallah sagol ustam, dusunmen yeterli. Bir sekilde hallolacaktir bu durum.Hangi ildesin sakıncası yoksa ustam ?
utanç verici üzücü bir durum bu ??
istanbuldaysan ozel den yaz ustam
Kendiniz yapin ustam. Hali hazırda kullanılan maskeler sadece adı maske zaten.Birkac gun once hastaneye gittik esimin hamilelikten dolayi kontrolu vardi. Maske satisi yasaklandigi icin maske bulamadik. Zaten elinde olan eczane de satmadi veya vermedi. Hastanede de triyaj var girisinde ama orada da maske yok. Maske olmadigi icin hastaneye de almiyolar. Ozel hastane birde. Sokaga cikmisiz risk, hastaneye gelmisiz x10 risk, bir de oyalanip zaman harciyoruz gereksiz yere disarda daha da risk. Neyse ki bir vatandasta yedek maske varmis bize verdi de islemleri ve kontrolleri yapabildik. Bu arada hala maske bulamadim, bekliyoruz.
Haklisin ustam internetten bulurum ev yapimi maskelerden, modifiye de ederimKendiniz yapin ustam. Hali hazırda kullanılan maskeler sadece adı maske zaten.
Aynı koruyuculuğu sağlayan kumaş vb. den yapip en azından girmek zorunda olduğunuz yerlere girebilin.
Geçiçi çözüm..
Şu an her şey boşa çıktı aynen öyle maalesef.Haklisin ustam internetten bulurum ev yapimi maskelerden, modifiye de ederim
Sokaga cikma yasagi geldi sokaklar doldu, ekmek firininin onunde kuyruk var, sosyal mesafe ve evde kal diye diye haftalardir uygulanan surec yarim saatte bosa gitmis oldu yazik...
Msj yazdıktan sonra sigara almak için markete indim inmez olsaydım ,...Biraz daha bastir ustam 1 aylik olsun.
Al iste ıstanbul her yer böyle eminim yasağın olduğu her yer böyle yazık günah bu insanlara be kardeşimYasak geldi millet sokağa döküldü. yaw arkadaş 2 günde açlıktan ölürmünsün yahu şu durumda 1 saatte virüsten kimin ne nasibi varsa kapacak valla.