Define Sohbeti Nedir Ne Değildir ?

KÖNİG

Admin
Administrator
Katılım
3 May 2012
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Define Sohbeti Nedir.

Define Sohbeti projesi 2012'te hayata geçmiş define destek sitesidir. Kurulduğu günden itibaren, define işaretleri çözümünde dünyanın en geniş bilgi paylaşım sitesi olma yönünde ilerlemektedir. internete bağlı bilgisayarı olan herhangi bir kişi, (az sayıdaki korumalı sayfalar dışındaki) üye olup soru sorabilir, dilerse başkalarının sorularına cevap vererek bilgi paylaşımında bulunabilir. Sizlerde cesur olmanız sayfalara katkıda bulunmanız teşvik edilmekte ve istenmektedir.

Siz de bilginizi bu ortaklaşa çalışma ortamında paylaşın.Define sohbetinin paylaşım kurallarına uygun, kabul edilebilir bir standartta olmak kaydıyla, bilgi eklemeniz, yeni konular açmanız, alıntılar eklemeniz memnuniyetle karşılanacaktır. Yeni konu açarken ya da sayfayı düzenlerken yanlış işler yaptığınızı düşünmenize gerek yoktur, çünkü yönetim hemen size tavsiyede bulunacak veya gerekiyorsa bariz hataları düzeltecektir.

Define Sohbeti, esas olarak herkesin katkıda bulunabileceği sürekli genişleyen bir site olduğu için, nitelik olarak basılı başvuru kaynaklarından önemli şekilde ayrılır. Site içerisinde ansiklopedik olmayan bilgiler veya katkıda bulunmuş olan kişinin öznel yargılarıyla oluşturulmuş olabilir. Kullanıcılar site içerisinde hatalı bilgiler olduğunu göz önünde bulundurmalıdır.

Kısacası Define sohbeti, çevrim içi bir Paylaşım (Destek) sitesidir, bu oluşuma gönül vermiş kullanıcıların karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde bilgi alış verişinde bulunmasını sağlayan çevrim içi bir topluluktur.

Define Sohbeti Ne Değildir.

Define Sohbeti tarafsızlık politikası sebebiyle hiçbir siyasi görüşe yatkınlığı var olarak tanımlanamaz. Farklı din ve dillerde birçok üyemiz mevcuttur, bunların hepsi Define Sohbeti çatısı altında birleşmektedir. Üyelerin din, dil ve ırk farklılıkları olsa'da tüm define Sohbeti üyeleri bizim için aynıdır. Bu nedenle Define Sohbeti azınlıktaki düşüncelerin reklamı yada korunması için sansür edilmez ve aynı zamanda çoğunluk demokrasisi değildir...

Define Sohbeti kanun sistemi ile yönetilmemektedir: Birçok kişi bu siteye bilgi edinmek, Bir kısımda bildiklerini paylaşmak için gelmektedir. Forum içi anlaşmazlıkların kontrol edilmeyecek boyutlara ulaşmasından kaçının. Eğer kurallar sizi içeriğin geliştirilmesinde kısıtlama getiriyorsa bunları öneri ve şikayet kategorilerinde dile getirin. Anlaşmazlıklar kurallara veya prosedürlere bağlı kalınarak değil, uzlaşmacı tartışmalarla çözülmelidir.

Kullanıcılar arasındaki iletişimin medeni ve soğukkanlı bir şekilde olmasını bekleriz. Buradaki her birey aynı düşüncede değildir, Kimse sizinle aynı düşüncede olmayan kullanıcıya hakarette bulunamaz, taciz edemez, bezdirme politikası uygulayamaz. Bu tip karşılaşmalarda soruna akılcı yaklaşarak seviyeli bir tartışma yürütmeniz gerekmektedir.. Kendi düşüncenizi ispatlamak ve karşı tarafa empoze etmek gibi girişimlerde bulunmayın. Anlaşmazlıkların faturasını kesinlikle yönetime kesmeyin, Bu duruma müsamaha gösterilemez kullanıcı devre dışı bırakılabilir.

Define sohbeti kahin değildir.

Buraya kayıt olan kimseler sordukları soruların cevaplarını doğru şekilde alacakları garanti edilemez, yorumcu arkadaşları müneccim, medyum yada durugöru olduğunu sanmayın. Define sohbeti fizik kurallarını hiçe sayarak Gaibden define yeri söylüyor şeklinde lanse edilemez. 6. his kullanarak veya 3 harflilerle bağlantılı olduğunu söyleyerek define yeri söyleyen kimselerle eş tutulamaz.

Define Sohbeti sosyal medya değildir.

Define sohbeti sosyal medyada yapılan gelişi güzel paylaşımlarla bir değildir, genel toplum ahlak kurallarına aykırı, din, dil, ırk örf, adet ve benzeri ayrımcılıklar yapılmasına müsaade etmez. Sanal dünyayı özgürlük sanıp, Hukuk kurallarını ve kişilik haklarını hiçe sayarak makaleler yazan klavye şovalyelerinin define sohbetinde yeri yoktur. Define sohbeti herkese karşı adaletli davranmaya çalışan, yasalara ve ahlak kurallarına uyan Türkiye'nin öncü define sitesidir...
 

fatsali

Member
Katılım
1 Eki 2014
Mesajlar
55
Tepkime puanı
0
Puanları
2
Yaş
42
Merhaba, bugüne denk hiç online olduğunuzu görmedim. Ancak dönüşünüz muhteşem oldu... Tamda duymak istediklerimizi tercüman olmuşsunuz. Saygılar.
 
D

deniz_efe

Misafir
Valla KÖNİG ustam;
tam da düşüncelerime tercüman olmuşsun,
ağzına sağlık doğrusu.
Burada olduğum zamanlardaki zevki
başka hiç bir sitede bulamadığım için buradayım.

:121:
 

ÜstaD1

Bilgili Üye
Katılım
12 Mar 2015
Mesajlar
386
Tepkime puanı
15
Puanları
0
Yaş
47
KÖNİG admin olması gerekeni hatırlatmış, umarım konulara yorum yazarken ve açılan konuları değerlendirirken bu açıklama herkesin aklına gelir !!!!!
 

CANADALI

Aktif Üye
Katılım
9 Nis 2015
Mesajlar
141
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Yaş
60
Bilgilendirme için teşekkürler.Saygılar.
 

Alaattin

Üye
Katılım
3 Ara 2014
Mesajlar
66
Tepkime puanı
0
Puanları
0
site adına güzel konu olmuş aradan bayağı geçmiş şimdi okudum,bende bir soru sormak isterim EGM sizden kişi hakkında bilgi verin derse bunu yaparmısınız.:) teşekkürler
 
Son düzenleme:

Danver

Yeni Üye
Katılım
12 Ara 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Fotoğraf atamadım nasıl atıcam yardımcı olurmusunuz
 

Mehmet_mehmet

Engellendi
Katılım
20 Mar 2018
Mesajlar
248
Tepkime puanı
1
Puanları
3
KÖNİG bu siteyi kuranların allah razı olsun yanlız bu işaretleri kimler çözüyor görevlendirilmiş birileri varmı arkeologlarmıdır nasıl güvenilir
 

61alanındauzman

Yeni Üye
Katılım
21 Mar 2018
Mesajlar
29
Tepkime puanı
0
Puanları
0
bizde bu sitenin en eski uyelerindeniz eski hasabımız olmsa gene burdayız tanıdık yüzleri gördük bu arada fatsalı alaattin kurban gibin :322:
 
Üst