Define Tılsımlarını Bozmak

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Define olan mekana gelip bu tılsımı 4 adet kiremit parçasına yazıp mekanın 4 tarafına kiremitleri güzel kokulu buhur ile buhurlayıp bırak, sonra 1 fatiha 3 ihlası şerif 7 ayetel kürsi okuyup define yerine üfürüp kazmaya başla biiznillah bütün tılsımlar iptal olur.

Tılsım budur:
ekrananxn.jpg

• Beğen
Tepkiler: f65

f65

Yeni Üye
şekil görüntüsü iyi ama yazılar daha açık okunaklı yazılabilirmi

Duman Ahmet

Member
8 ülkede define kazısına katıldım ama hiç birinde ne şeytan ne cin nede tılsımla karşılaştım ve duydum bütün cinler şeytanlar ve tılsımlar ülkemizde toplanmış heralde :)
Hocam bende onu anlamıyorum.Millet korksun diyemi aceba yapıyorlar tılsım var üç harfliler var vs diye çünkü dedikleri gibi olsa şimdi arkeoloklar uzaya çıkardı.
Birde merak ettiğim bi konu var günümüz hocaları gibi traş hocalar büyücüler o dönemlerdede vardır illaki bi tılsım bilmem kaç yüz yıl dururmu?

blueverse

Bilgili Üye
Hocam bende onu anlamıyorum.Millet korksun diyemi aceba yapıyorlar tılsım var üç harfliler var vs diye çünkü dedikleri gibi olsa şimdi arkeoloklar uzaya çıkardı.
Birde merak ettiğim bi konu var günümüz hocaları gibi traş hocalar büyücüler o dönemlerdede vardır illaki bi tılsım bilmem kaç yüz yıl dururmu?
define olaylarının yüzde 99,9 u ülkemizde yalan dolan palavra işlerdir vede en çok define üzerinden milleti iliğine kemiğine kadar tokatlanan bir sahtekarlık kapısıdır zaten kırmızı toz biberin içine tuğla tozu karıştıran yeşil zeytini siyaha boyayıp satan 4 gün her haltı yiyip beşinci gün cumada yer kapmaya çalışan bir toplumdan da başka bir şey bekleyemezsin değilmi :)