Kamhi Leonard
PiSaGoR
Diğer konuya gel bir umuttur Define
Diğer konuya gel bir umuttur Define
Sitenin geneline bak iki gundur monotonUstam canınmı sıkıldı
Bende bitane tosbağa var 3 ay oldu gidip bakamadım ona konu acayımmı bir hareket olurmuSitenin geneline bak iki gundur monoton
Ben herturlu mesgale bulurum
Benzetmemi... benzeme açisindan cekilmis resimse tekse noolur acmaBende bitane tosbağa var 3 ay oldu gidip bakamadım ona konu acayımmı bir hareket olurmu
Benim tosbağam güzel yerim ben onu . sırtında oyması var kanalı var doğusunda duvar örgüsü batısında deniz. Ama sen sevmedin ustam sana baska birsey bulacağımBenzetmemi... benzeme açisindan cekilmis resimse tekse noolur acma
Bu senede amma kaplumbaga yapti eĺlaam
Hih bi o eksiktiBende bitane tosbağa var 3 ay oldu gidip bakamadım ona konu acayımmı bir hareket olurmu
Hatirliyorsun demi 2019 son evresi karete keretteler basmıştı burayı kuluçka dönemi gibiydi mübarek ???Benzetmemi... benzeme açisindan cekilmis resimse tekse noolur acma
Bu senede amma kaplumbaga yapti eĺlaam
Benimki hepsini döver. 3 aydır en dogru zamanı psikolojiyi bekliyorum. Ona özel muamele yapacağım.Hih bi o eksikti
Bir ara top 10da tosbaga yarışması olmuştu
Bence seninki o sıra number secilirdi ??
???Benim tosbağam güzel yerim ben onu .
sen sevmedin ustam sana baska birsey bulacağım
Özel muamele derken ??Benimki hepsini döver. 3 aydır en dogru zamanı psikolojiyi bekliyorum. Ona özel muamele yapacağım.
Çalışmaya başladıktan sonra onu asla terketmeyecegim gerekirse yanında yatarım non-stop gideceğim sonucaÖzel muamele derken ??
Inanıyorum sen yaparsın ?Çalışmaya başladıktan sonra onu asla terketmeyecegim gerekirse yanında yatarım non-stop gideceğim sonuca