Bizan donemi maddi degeri yok ustaİnternetten arastirabildigim kadarıyla Bizans follisi olduğunu düşündüm. Hatta 20 nummi diye geçiyor. Ama gördüğüm orneklerde arka yüzdeki B işareti yoktu.o kısımda genelde nerede basıldığı hakkında bilgi olurmuş o yüzden bunu anlayamadım. Birde yine arka yüzünde X U yazıyor sanırım bu kısımda yıl belirttiğini biliyorum ama hangi yıl anlayamadım.
Teşekkür ederim.Bizan donemi maddi degeri yok usta
@vakko bunlar hakkında da aydınlatırsanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 278806bunlarda büyük anane hatırası. Bunaela ilgili bilginiz var mıdır acaba?
haziran 8 dogum günüm banada birakabilirsin??Bir de Osmanlı dönemine ait eskimiş bir altın var. Ananemin annesinden bu yana ilk doğan kızlarına vermişler hep en son bana geldi. Maddi bir beklentim asla yok ben de kızıma bırakacağım Allah'ın izniyle. Yilkisminda 2100 yazıyor okuyabildigim kadarıyla. Resmini çekip atarım onun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
ıı mahmudEkli dosyayı görüntüle 278806bunlarda büyük anane hatırası. Bunaela ilgili bilginiz var mıdır acaba?