Mal bulanındır
BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Balikesirdeki halini resmini yukle bir bakalim ustambu ayi balikesirde , 1 ay onve banada geldi bu
Balikesirdeki halini resmini yukle bir bakalim ustambu ayi balikesirde , 1 ay onve banada geldi bu
Yaw hala inkar ediyonuz.kuyudaki tasi cikardim yuzlerce kere bu konuda oldugu gibi ..link attim 4.resim iranda dedim hala surdaburda muhabbeti doniyisimdi onu sorusturuyorum , balikesir yalan olabilir ancak eski kurtlardan birisi artvin tarafi dedi . bunu arayan cok kisi var ancak bana kalirsa burasi turkiyede degil cunku dikkatli bakarsan ayinin karsisindaki dagin orada yol var . burasi turkiyede olsaydi o yola karsi affetmezlerdi bunu . ancak dedigim gibi bir grup balikesirde oldugunu iddia ediyor bir yasli kurtta artvin yusufeli dedi bize . bendeki bilgi bu kadar . bana soracak olursan delinin biri kuyuya bir tas atmis 40 akilli cikaramamis ..
Kırk kişi çıkaramadı seni çıkardın taşı ?Yaw hala inkar ediyonuz.kuyudaki tasi cikardim yuzlerce kere bu konuda oldugu gibi ..link attim 4.resim iranda dedim hala surdaburda muhabbeti doniyi
Yokbee ustam bizkimizki ..devam etsinler bu kafayla .deve diken insan uclemesi mubahtir yapacak bisey yokKırk kişi çıkaramadı seni çıkardın taşı ?
Olurmu hafiyem sen olmasan adamlar bir görsele daha basaçak parayı bilen için iyiki varsın bu arada cansın dedimi ?Yokbee ustam bizkimizki ..devam etsinler bu kafayla .deve diken insan uclemesi mubahtir yapacak bisey yok
Merhaba,Abiler simdi gercegini soylicem birisi bu ayiyi bana atti turkiyede dedi simdi bana guncel atacakmis isyedigim sekilde eger guncel gelirse onlar karismadan o yere para vercez sizce uygun mu
Eğer öyleyse yemeezz Anadolu çocuğu bu ayaklariMerhaba,
Şimdi gerçeğini söyleyeceğim diyerek söze başlamak çok ilginç olmuş..
Ya paranızı çöpe atmaya çalışıyorsunuz, ya da avdan avcıya geçişi planlıyorsunuz.
Her halükarda kaygan zemindesiniz ..