Mehmet0914
Yeni Üye
Daha önce böyle birşeyle karşılaşan varmı bilgilendirirseniz sevinirimEkli dosyayı görüntüle 298701
Ustam iki tarafı da delinmiş kaya içine ağaç koydum belli olsun diyeNe olduğunu bir söyleyin belki ozaman söylenir karşılaşıp karşılaşılmadığı.
Bu kayanın ön tarafı traşlanmış, toprağıda tavlı toprak, insanı yaniltır çubuk falan kullanıldığında. Bir bakın derim ben yine de ön farafına.Daha önce böyle birşeyle karşılaşan varmı bilgilendirirseniz sevinirimEkli dosyayı görüntüle 298701
Çevrede değirmen yada akar su yok ustamKardeşimiz doğru söylemiş çevrede değirmen gibi yada başka bir yapı kalıntıları olabilir.
Karşılaştığımız bir işaret de yalnız siz yinede akılda kalmasın diye şu ok uçlarına yönleri yazarmısınız.
Ekli dosyayı görüntüle 298703
Bir şey bağlamak için yapılmışa benziyor, fakat bu kadar uzun neden olduğu sorusunu çözemedim, daha önce mezar yakınlarına at bağlama yerleri gördüğüm için at bağlama yeri diyemiyeceğim siz yinede kayaları kontrol edinizUstam iki tarafı da delinmiş kaya içine ağaç koydum belli olsun diye
Kulp gibi
Daha önce böyle birşeyle karşılaşan varmı bilgilendirirseniz sevinirimEkli dosyayı görüntüle 298701
[/QU
Tahminimce garnidoit