Ekli dosyayı görüntüle 177451
güzel kardeşim burada söylenecekleri ben sana işaretleyip söyliyeyim .... anladığım kadarıyla acemilikten ziyade tecrübesizlikte var ....bu işler ulu orta herkese anlatılmaz ... eğer anlatacaksan .... ya avcı hikayesi anlatacan .. yada defineci ... ama HİKAYESİ anlatacaksın .....
şimdi beyaz ile işaretlediğim 2 ci su yolu olmalı .. oradan aşağıya 1 şekilde ve 1 sebebten su veriliyormuş .....yeşil ile çizdiğim yerdeki taşlar işcilikli dizilmiş taşlar ise yeşil x işaretlediğim yeri yoklarsın .....sağ tarafta sarı içersine aldığım taşı şüpheli gördüm ... üzerinde boşluk bak ve yoklarsın ....kahverengini o anlamda çizdim ....
pembe çizdiğim ise o 3gen denen kayanın altkısmı yani orada ki murç iziyle yapılmış mı ona da bakarsın ..
mavi ile çizdiğim yukarı doğru patika yol veya keçi yolu dediğimiz gibi 1 yolmu var ... var isede yok isede yeşil x koyduğum yeri yoklarsın .... DİKKAT o kısım biraz tehlikeli görünüyor DİKKAT edersin kendini tehlikeye sokacak 1 harekette bulunma .... yokla sadece ....hemen üstünde kırmızı yuvarlak içersine aldığım yerde işaretmi var .. göz yanılmasımı onuda yakın çek ... veya işaret var veya yok dikkat edersin .......işin gücün rast gitsin ...