Değişik bi kafa işareti

Tayfun1987

Yeni Üye
Bu kafa tam batıya bakıyorsa durum biraz boş gibi...

Yok g.batıya bakıyorsa en fazla 15 adım noktasında arge yapabilirsiniz
Bu nokta ilerdeki kayanın arkasınamı denk düşer nereye denk gelir bilemem
Yapabileceğim yorum bu kdr kardeş.
rast gele.
Güney batıydı galiba tam kestiremiyorum ama 15 adım karşısına bakıcam yinede tşkler

Apollon01

Moderatör
Moderatör
doğal mı? yazdığım yerde çizdiğim alanın içi çukur gibi görünüyor, orayı iyi etüd et bakalım, tarihi bayağı eskidir

R00T

Profesyonel
Co Admin
Ekli dosyayı görüntüle 261138
Bu işaretlediğimiz Fotodaki durum ve işaretler Hristiyanlığa ilk geçiş evleri olan Roma işlerindendir.Roma halkından olan ermenilerin çalışma stilidir.
Buranın Güneybatı istikametinde bir kilise olabilir.
Bu alanda başka işaretler ve durumlarda olmalı.
Bu işaret yetkili kimse mezarından bahseder.Alan kutsal alana yakınlığı ile değer kazanmıştır.İki tepecik arası çeşme suyu veya kuru dere durumu var ise çok daha yoğun işler saklı olabilir.
Bu dış bombe bazen çok net yapılır.Bu şekil doğala uyumlu ise daha saklı kapaklı işler barındırabilir.

Tayfun1987

Yeni Üye
Bu traslı alın işaretlediğiniz kayada nasıl bi çalışma yapalım bide bombeli yerde nasıl bi çalısma yapalım

Tayfun1987

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 261138
Bu işaretlediğimiz Fotodaki durum ve işaretler Hristiyanlığa ilk geçiş evleri olan Roma işlerindendir.Roma halkından olan ermenilerin çalışma stilidir.
Buranın Güneybatı istikametinde bir kilise olabilir.
Bu alanda başka işaretler ve durumlarda olmalı.
Bu işaret yetkili kimse mezarından bahseder.Alan kutsal alana yakınlığı ile değer kazanmıştır.İki tepecik arası çeşme suyu veya kuru dere durumu var ise çok daha yoğun işler saklı olabilir.
Bu dış bombe bazen çok net yapılır.Bu şekil doğala uyumlu ise daha saklı kapaklı işler barındırabilir.
[/QUOTE birde bu işaretlerin altın da yaklasık 10 mt derinlikte tünel açılmış ve 14 tane oda çıkarıldı hepsi boş sadece eski mumluklar çıkmış