akıltopağı
Operatör
Dehlizlerde tuzak olurmu..olursa ne gibi tuzaklar olur oksijen seviyesini nasıl ölçebiliriz...
Her şey açık ustam ..burası iki metre ıskı borusu gibi gittikten sonra zeminde harç dökülmüş gibi çok sert bir zemin önce suyun getirdiği bir oluşum olarak düşündüm bu kadar sert olmamalıydı güç bela uzun uğraşlar sonunda bir metre kadar inebildim içeriye doğu giden bir delik meydana çıktı bir insan sığacak kadar içerisi devasa bir yarik olarak devam ediyor tam acmadigim için devam edemedim .ateş yaktım kilometrelerce ile reden duman çıkıyor.keşfetmek gerek olay bu bilgilerinizi duymak isterim.Akıllı bıdık
Mağara dediydin arkasından dehliz dedin hayırdır nere doğru gidiyon
Bilmediğimiz bişimi var yoğsam hım
Bence seni haritacı yapalım kara kalem![]()
dolgu yapıldımı sorusuna cvp arıyorsan ? resmini görelim yorumlar gelirHer şey açık ustam ..burası iki metre ıskı borusu gibi gittikten sonra zeminde harç dökülmüş gibi çok sert bir zemin önce suyun getirdiği bir oluşum olarak düşündüm bu kadar sert olmamalıydı güç bela uzun uğraşlar sonunda bir metre kadar inebildim içeriye doğu giden bir delik meydana çıktı bir insan sığacak kadar içerisi devasa bir yarik olarak devam ediyor tam acmadigim için devam edemedim .ateş yaktım kilometrelerce ile reden duman çıkıyor.keşfetmek gerek olay bu bilgilerinizi duymak isterim.