Sağ olasın sevgili ustam allah razı olsun sizler nasılsınız inşallahDardanos usta hayırlı olsun abi nasılsın
Sağ olasın sevgili ustam allah razı olsun sizler nasılsınız inşallahDardanos usta hayırlı olsun abi nasılsın
Bak basacağım sana yine sıfırları haberin olsun demedi deme.Ne hayırlı olsun
Oyoyoy emicem hayırlı olsun sararmışın senden gelen sıfırları bile özledim nasılsın iyimisin kıymetli abimBak basacağım sana yine sıfırları haberin olsun demedi deme.
Bakıyorum abini unuttun değilmi
Sağ olasın sevgili kardeşim bende özlemişim sizleri nasılsınız iyimisiniz. Abini bilirsin sararsak da kararsak da yola devam. Bakıyorum bizi görmez olmuşun darıldım sana. Al sana 20 tane sıfır...00000000000000000000Oyoyoy emicem hayırlı olsun sararmışın senden gelen sıfırları bile özledim nasılsın iyimisin kıymetli abim
Bende iyiyim kıymetli abim Allah razı olsun sizi görmezden gelemem dostlar baş tacıdır bir süredir hiç bir sitede takılmadım ondandırSağ olasın sevgili kardeşim bende özlemişim sizleri nasılsınız iyimisiniz. Abini bilirsin sararsak da kararsak da yola devam. Bakıyorum bizi görmez olmuşun darıldım sana. Al sana 20 tane sıfır...00000000000000000000
Eyvallah kıymetli ustam nasılsınız iyisiniz inşallahAleyküm selam ehlen ve sehlen deli kardaşım.
Hamd olsun seni gördük daha iyi olduk,sen nasılsın, iyisindir İnş.Eyvallah kıymetli ustam nasılsınız iyisiniz inşallah
Allah razı olsun bende iyiyim kıymetli ustam baş tacısınHamd olsun seni gördük daha iyi olduk,sen nasılsın, iyisindir İnş.
Eyvallah biz GÖNÜL dostları ile her zaman muhabbet ederiz mübarek@Kafkaslı abim gel hele mübarek iki kelam muhabbet edelim özledim