deli firat
DOĞACI
Gönül dostlarına selam olsun
.
İnşallah Hayırlısı olsun kıymetli ustam.
eyvallah fırat gardaşım ... bizimde zamanımız yaklaşıyor inşaallah ... bizde. dağ bayır gezip çayımızı mangalınımızı yapacaz ..
Öyle çay ile benim gönlümü alamazsın. Ahanda ben böyle bir sini baklava isterem. . Hadi gene bir bardak çayını içem bari.@dardanos emiceme çaylarrr Ekli dosyayı görüntüle 293862
biri çay biri baklava ne bu evde oturmaktan gına geldi sizde milleti yedire yedire obez edeceksiniz bakın ikinize ben bi ceza keserim birdaha araziye bile çıkamassınız didişip durmayın gösterecekseniz güzel arazi resimleri gösterin yiyecekler sizin olsun bize arazi lazıııımmm ak saçlı dardanos sana bol sıfırlar geliyor ona göre hazır ol sınıfda kalabilin delide bi bardak çay koymuş kime yetecekse artık çimrilik yapma fıratçay servisi böyle olur
Ekli dosyayı görüntüle 293888Ekli dosyayı görüntüle 293889Ekli dosyayı görüntüle 293890
o kaplumbağa burnunu ısırsın seninÇatlayın işte ben hep araziyim. Ahanda kaplumbişin yanından geldim..
Arazi resimleri gösteremde siz kapın değilmi. Pışıııııık bak bakalım benim gözüme
Isırsın canı sağ olsun öperim ben onu. Zaten beni göremeyenlere selam söyle dedi. Çok selamı var kaplumbişino kaplumbağa burnunu ısırsın senin