tevfik
Aktif Üye
Allah razı olsun çok teşekkür eder.bende sizin gözlerinizden öperim.SaygılarOyoyoy kıymetli ustamda burdaymış baba sana demlikler feda olsun baş tacısın ellerinde öperim ?
Allah razı olsun çok teşekkür eder.bende sizin gözlerinizden öperim.SaygılarOyoyoy kıymetli ustamda burdaymış baba sana demlikler feda olsun baş tacısın ellerinde öperim ?
Deli gardaşım nerelerdesin? iyiyiz çok şükür, sen nasılsın? parayı bulamadık daha, sen bulysan benim 2/3 payımı ayırSelam aleyküm dostlar ne edersiniz haliniz ahvaliniz ne alemde herkes iyimi ??bulan oldumu ben yokken ?
La Allah’ın mnyg orjinal çay gelirsem bu aralar yarım kilo getirecem sana mnyg?@deli firat manyah çay komasına girecek millet siyaha dönmüş rengi kaçak çay ucuz diye verettin gözüne demligin.
Çaya hayir demem muhabbet sararsa kurbanımHerkesten Allah razı olsun soran sormayan bütün ustalara selam olsun gardaşlar bir konumda bir kaç foto alacaktım gelmişken gönül dostlarınada bir selam verelim dedim maalesef konularımın yüzde 80 silinmiş veya güncellemeler kurban olmuş problem yok deli gardaşınız sizleri seviyorum çaylarrr benden davranmayın ? Ekli dosyayı görüntüle 287559 Ekli dosyayı görüntüle 287558Ekli dosyayı görüntüle 287559Ekli dosyayı görüntüle 287558
demlikle kurtulsa iyi semaverden aşşağısı kurtarmaz gurbanBize ayrı bir çay demliycek herhal ismimizi anmamis usta
mrinolur kıymetli ustam bu saate araziye çıkamadım balkonda olurmu ?Ekli dosyayı görüntüle 287666demlikle kurtulsa iyi semaverden aşşağısı kurtarmaz gurban
Ahanda bana böyle gelin Ekli dosyayı görüntüle 287667@deli firat Közün üstüne ikide et at. Çayı sonra içeriz
Kıymetli ustam mübarek muhabbet senden olsun kalben katılır bu deliÇaya hayir demem muhabbet sararsa kurbanım