deli firat
DOĞACI
Gardaş kaçış yok artık şansımızı benim kamuflajım hazır dağcılık sertifikası aldım üyeliğim var iki yıldır ??
Geçen erzurumda dronla tesbit etmişler ceza kesmişler, işimiz zor ?
Gardaş kaçış yok artık şansımızı benim kamuflajım hazır dağcılık sertifikası aldım üyeliğim var iki yıldır ??
Geçen erzurumda dronla tesbit etmişler ceza kesmişler, işimiz zor ?
İnşallah gardaş yanlız bayram abi hiç inanmıyor bilesin?turko mnyg gaza getiriyor?Kuzuyu yapıcaz Kafkaslı ustam siparişleri vermeye başladı nasip olucak insallah çay kuzu sohbet bizede .
Bitanede bana lazım ondan ?Gardaş kaçış yok artık şansımızı benim kamuflajım hazır dağcılık sertifikası aldım üyeliğim var iki yıldır ?
Daha ben temizim ?Gardaş en iyisi gizlememek iki defa yakalandın ikisindede gerçeği dedim azucuk eşeleyip gidecem dedim birdaha olmasın dedi komutanım as sobayım ?
Yok bu sefer sadece yiyen götüren olacam ama çayı kimseye demletmem bilesinizBitanede bana lazım ondan ?
Ayrıca mayhem usta merttir, kuzu ondan çevirmesi senden?
Şimdi sen bu işte doktora yapmışsın, senin elin değmezse tadı nerde kalacak.Yok bu sefer sadece yiyen götüren olacam ama çayı kimseye demletmem bilesiniz
Oyoyoy acep nedir? az önce burdaydıbayram abiye başka süprizlerim var nasip olursa
Senin hatrın için daş kebabı benden ??Şimdi sen bu işte doktora yapmışsın, senin elin değmezse tadı nerde kalacak.