yılan da çok asil duruyor maaşallah
hopa engereği dedikleri cins olsa gerek
:142:
Ekli dosyayı görüntüle 247245
engerek değil bu.yılan da çok asil duruyor maaşallah
seni zalımengerek değil bu.
artık yok zaten 4 e böldüm
yilan ve ayı dan dehşet korkarım ustam.seni zalım
iyi olmuşta diyemiyorum sonuçta can ama bu hayvandan nefret ediyorum
kafaya bakar mısın, bence zehirli bir tür
:207:
bence de gülbahçeli ustam, bu siyah yılanlar da bildiğim kadarıyla zehir olmaz, zehirsizdir, en iyi fare avcısıdır, affetmez görsün yeter, ben gördüm sadece resmini çektim, en zehirli yılan türü, uyuyordu resimledim, öldürecektim kazma kürek alıp gelinceye kadar sıvışmış, bu da bu işin olmazsa olmazı diyelim, önlem alınmalı çizme veya sağlam bot giymelisonuçta oda bir canlı saldırmadığı mütdetce zarar vermemeli
evetCihazları ABD den mi getirtiyorsun
organik tarıma geçtigimiz den beridir. 5 sene oldu. buralarda hiç görmediğimiz yılan türleri görmeye başladık ve hepsi zehirli bu katlettigim yılan da zehirlisonuçta oda bir canlı saldırmadığı mütdetce zarar vermemeli
yok ustam en korktuğum hayvandır kendisi.bence de gülbahçeli ustam, bu siyah yılanlar da bildiğim kadarıyla zehir olmaz, zehirsizdir, en iyi fare avcısıdır, affetmez görsün yeter, ben gördüm sadece resmini çektim, en zehirli yılan türü, uyuyordu resimledim, öldürecektim kazma kürek alıp gelinceye kadar sıvışmış, bu da bu işin olmazsa olmazı diyelim, önlem alınmalı çizme veya sağlam bot giymeli
siz vermeyin.ustam.sonuçta oda bir canlı saldırmadığı mütdetce zarar vermemeli
Ustam bolgede kale tabir edilen yer varmı size birkaç kilometre mesafelisiz vermeyin.ustam.
ben affetmem