dere,değirmen, kilise,çeşme, selale

30061977

Engellendi
aynı dere içinde say yeditane deyirmen vardır genel olarak hepsinde mazeme olur arazi yapısına göre deyirmen yerleride mazemeyi koyulan yerler deyişir

mazeme yerlerini bulmak için cubuk kullanmak yeterlidir boşluk ve metal tespiti yapılır
1 deyirmen binası içinde küçük odacık olur buna bakılır 2 deyirmen karşısında yüksek geniş kayalık varsa burada gizli mahsen varmı bakılır 3 kayalık yoksa deyirmen den biraz yüksek bir yerde on metreye on metre gibi düzlük yer olmalı burda ana mahsen olur beş metreye beş metre gibi mazeme yerei olur büyük bir yerdir 4 dereye gelen su arkı ana kayaya yapılmış ise arkın bazı yerlerinde müjde tarzı paralar konur 5 deyirmen binasının yan taraflarından yukarı dogru giden küçük patika vardır kısadır hafif düzlük yapar iki üç metre gibi orda bakrac içinde mazeme olur 6 suyun kaynadıgı yerde acı su tatlı su vardır burayı bunun yanlarında iki yada üç yerde mazeme olur şimdilik aklıma gelen yerler

ceşmeler aynı bölgede sıralı üç tane olur ve iki yada üç yerinde mazeme olur resimde görülüyor

kilise özel iş araziyi iyi şekilde net resimler cekersen yardımcı oluruz

cubuk kullanmayı biliyorsa sana yeter bilmiyorsan ögrenecen
dediginiz gibi ustam bu derede 4 unun binası duruyor 3 unun yerini tespit ettim. 7 değirmen 13 şelale var

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
3 sene evvel yaylanın yollarını açmak için almıştım. devlet ihalesi ile. bu makinada bana eşantiyon olarak kaldı köyün ufak tefek işlerini ve orman yollarını açıyorum. kepçenin yerine özel aparat takip ağaç keşmekeşe yariyorEkli dosyayı görüntüle 246051 bu işimizi görür değilmi ustalar
Hee is gorur 2014 modeli bile 450.000 tl.iyi esantiyon kalmis....yanliz son sayfalardaki tutum ve davranislarin konuyu moka sarmis.naapacaasan yap gayri konu masumiyetini yitirmis cunku.... Turko ve Mushap ustalar ve diger kiymet verip zaman ayirip yazan cizenlere hurmet icin
Somut bir islem arge tespit yap yeni konu ac .bu konu dan yurunmez dahada

poseidon2023

Uzman
ortadaki deyirmeni gördün diyerlerinden farkını gördün konum yer büyüklügünü
deyirmenlerin işi ayrıdır

şelaleler ayrı iştir

30061977

Engellendi
Hee is gorur 2014 modeli bile 450.000 tl.iyi esantiyon kalmis....yanliz son sayfalardaki tutum ve davranislarin konuyu moka sarmis.naapacaasan yap gayri konu masumiyetini yitirmis cunku.... Turko ve Mushap ustalar ve diger kiymet verip zaman ayirip yazan cizenlere hurmet icin
Somut bir islem arge tespit yap yeni konu ac .bu konu dan yurunmez dahada
çok yakın zamanda işlem yapıp burada paylaşım yapacağım. verdiğiniz bilgiler doğrultusunda çalışma yapılacak sayın ustam resimleriyle beraber paylaşacağım.
ayrıca kepçe 2015 model 320.000 tl ye aldım bilginize
allah cc. sizden razı olsun

Son düzenleme:

30061977

Engellendi
ortadaki deyirmeni gördün diyerlerinden farkını gördün konum yer büyüklügünü
deyirmenlerin işi ayrıdır

şelaleler ayrı iştir
sayın ustam söylediklerinizi aynen uygulayacagim şu yılan dan bi kurtulayım hayırlısıyla gerekli ar-ge yi yapıp işlem yapacağım. size bilgi ve yeni resimler göndereceğim. verdiğiniz bilgiler için allah cc. razı olsun sizden. bu değirmen işi bitince yer çok ustam. daha kilise var 2 tane

poseidon2023

Uzman
Allah kolaylık versin sen antıraman yap nasip olur görüşürüz

sef_er

Operatör
30061977 hemşerim sen ne yapcan kepceyi iyi bir cihaz alsaydin nokta atisi yapardın, sana gpr lazimdi, yoksa onudami aldin

30061977

Engellendi
30061977 hemşerim sen ne yapcan kepceyi iyi bir cihaz alsaydin nokta atisi yapardın, sana gpr lazimdi, yoksa onudami aldin
baştan beri soruyorum nasıl bir cihaz alayim diye GPR mi almam gerekiyor usta tamamdır alalım tavsiyen varmı marka olarak. 2 sene evvel yayla yollarını açmak için devletten ihale almıştım .kepceyi icradan ihaleyle ile almıştım çok ucuza geldibana ustamEkli dosyayı görüntüle 246373Ekli dosyayı görüntüle 246373Ekli dosyayı görüntüle 246373Ekli dosyayı görüntüle 246373Ekli dosyayı görüntüle 246373 bu cihaz işimi görürmü derede şelalede kiliseye degirmende

Son düzenleme:

30061977

Engellendi
bu siteyi kim kurdiysa Allah cc. razı olsun ondan o kadar değerli ustalar varki hiç değinmeden anlamama ma rağmen ustaların fikirleri sayesinde çok şey öğrendim.Allah cc. hepsinden razı olsun iyiki varsiniz

sef_er

Operatör
Abi okm en iyisi, genelde almanyaya gidip aliyorlar, birde yaninda pinpoint veriyor, oda cok kiymetlidir

Ne alayim diye sor, ustalar sana gpr olarak onerirler herhalde, ama kullanabilmek icin ogrenmen lazim hemserim