Dedektorburada Banner Mobile

Dere içinde oyma ve çevresinde murç izleri

Dedektorburada Banner Mobile

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Dere içindeki oymaları normalde dikkate almam.Çünkü dere içindeki oyma sanılan oymaların yüzde doksanı lapya veya suyun aşındırmasıyla oluşan doğal oluşumlardır.

Fakat şüphe uyandıran bazı istisnai durumlarda vardır. Oymalar dere içinde düz zemindeyse,belli bir derinliği varsa ve etrafında destekleyici başka emareler varsa araştırmaya değer durumlardır.

Bu konuda da benzer bir durum söz konusu. Mutlaka işarettir demiyorum. Şüpheli bulduğum bir yer olduğu için incelemeye değer buldum.

Görüş ve düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

20251005_163014.jpg

20251005_163020.jpg

20251005_163037.jpg

20251005_163115.jpg

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
doğal olmadığını düşünüyorum tabi çevre emareleri önemli suyun yolu değiştirilebilir mi mesela etrafta yığma var mı bunun gibi

Amisos

Editör

Karanlik23

Member
Büyük ise altın tuzağı olabilir. Yada şelale var ise mezardan söz edebilir. Allah kolaylık versin.

Amisos

Editör
Haklısın abim yaşadığım coğrafyada cok ırmak var cokta ırmak ta gezmisligim var ırmakta kasada gördüm kazan kazan çıkan malzeme yeride dikine mezar da burası suyun yapacaği bir yapı deyil yıllarca akan su zaten tası zımparalarmış burda insan eli ile işlenmiş sekil var bariz belli acaba şelaleyi mi isaret ediyor birde aklıma takılan ilk resimde suyun biriktiği bir yer var nerde ise insan vucut yapısı gibi duruyor acaba mezar yerimi dedirtiyor insana en doğrusunu ALLAH c.c bilir

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Abim sen usta insansın resimin yetersiz olduğunu sen de cok iyi biliyorsun bu şekiller suyun yapması deyil deyil de ne için yapılmış acaba istikamet mi veriyor hedefe mi yönlendiriyor su birikimi olan yer var dikkatimi çekti sanki mezar yeri gibi insan vucut yapısı gibi duruyor
Ustam farkındayım,fakat dörtbir taraf bitki örtüsü ve yeşilliklerle kaplı.Hiçbirşey anlaşılmıyor.
Sadece alt tarafta şelale var.Tek açık yer orası.Şelalenin olduğu yeri aşağıya ekliyorum.

Büyük ise altın tuzağı olabilir. Yada şelale var ise mezardan söz edebilir. Allah kolaylık versin.
Evet ustam şelale var.Görselleri ekliyorum.

güzelde yön vermiş aslında etrafı da göreydik iyiydi
Size göre hangi tarafa yön veriyor?

P1060057cc.jpg

P1060050.jpg

P1060056.jpg

P1060052.jpg