Dedektorburada Banner Mobile

Dere içinde oyma ve çevresinde murç izleri

Dedektorburada Banner Mobile

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Birde şu kısım bir hayvanın kafasını andırıyor, sanki oranın bekçiside birşey bekliyor gibi.

P1060057cc.jpg

Amisos

Editör
Kesin burasıdır demiyorum anma aynı şekilde bir yapı biliyorum gel zaman git zaman açıldığı nı da gördüm merdiven salmışlar içine sağ üst köşede de v isareti vardı çok büyük malzeme alındığını biliyorum burası tahminsel düşüncem net birşey söylemem zor hakkında Hayır lı olur inşeALLAH abim

Ekli dosyalar

Karanlik23

Member
Çubuk yada cihaz yardımı ile kanal istikametinde kapalı oda olma ihtimali yüksek. Mezar odasıda olabilir malzeme odası da. Şelale ye yakın giriş ustaların fikir vermesi daha doğru olur. Allah gönlünüze göre verir İnşaAllah selametle kalın.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
büyük oymaya yukardan bakınca sağa doğru yön vermiş gibi zaman içinde tahrip olmadıysa orada bir hayvan figürü var gibi işaretlediğiniz yerde onun üst kısmında ise örülmüş duvar gibi foto yanıltması da olabilir burada can alıcı nokta şelale de bir şey var ise suyun yönünün tamamen değiştirilip oranın kurutulabiliyor olmasıdır eğer öyle değil ise şelale de herhangi bir şey yoktur bana göre ama sağ kayalık alan oldukça şüpheli yönü de o tarafa vermiş gibi benim düşüncem bu yönde

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
P1060064.jpg

bu alanda bir üçgen var oraya inip bakmak lazım burada işaret var mı bildiğiniz ?