Deve

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Selaymun aleyküm. Sevgili kardeşim bu. Resimde biraz deveyi andırıyor. Yinede eksik şeyler var bunun çeşmesi yada kuyusu arka kısmına doğru değişik koyu renk kayayı bu kaya toprak altında kalmış olabilir yada oymalar bu yüksüz bir deve tam emin olmamak ile beraber deve olduğuna yinede bunu pekiştirmek için izler olmalı.birde sarı çember içine aldığım kaya işçilikli gibi çok simetrik. Ufak bir işlem olmuş sanki orada ama yeterli değil bakılabilir. Sembolünü altında işaretledim bir figür daha var dediklerimi araştır

Ekli dosyalar

Bulut232323

Member
Selaymun aleyküm. Sevgili kardeşim bu. Resimde biraz deveyi andırıyor. Yinede eksik şeyler var bunun çeşmesi yada kuyusu arka kısmına doğru değişik koyu renk kayayı bu kaya toprak altında kalmış olabilir yada oymalar bu yüksüz bir deve tam emin olmamak ile beraber deve olduğuna yinede bunu pekiştirmek için izler olmalı.birde sarı çember içine aldığım kaya işçilikli gibi çok simetrik. Ufak bir işlem olmuş sanki orada ama yeterli değil bakılabilir. Sembolünü altında işaretledim bir figür daha var dediklerimi araştır
Teşekkürler dardanos üstat yarın oradayım Bi bakar düzgün fotolarım

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kayalığı birde uzaktan farklı yönlerden fotografla. insan eli değmiş ibareler var ama net birşey göremedim.

R00T

Profesyonel
Co Admin
Çiftlesen üst üste binmiş iki adet kaplumbağa var büyük kayalar bu üstteki kaplumbağa ense kenarında ise rölyef kabartma bir su kaplumbağası var. Buradan devam edilebilir.5- 22 adım arası önemlidir burada

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Şurası çok dikkatimi çekti.Bir dikdörtgen gibi. Siz yakından bakınız.doğal bir şey deği bu.Acaba diyorum burada siz yeterli arge yapamıyormusunuz. Sevgili@ROOT ustamızıda iyi dinleyip anlayın

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bu kısım daha çok yılan kafasına benziyor.
Adsız6.png