Diger yerin yakininda

İş güç

Aktif Üye
Katılım
12 Eyl 2021
Mesajlar
130
Tepkime puanı
36
Puanları
4
Diger paylastigim videodaki yerin 800metre ilersinde fikirleriniz nedir arkadaslar
 

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Katılım
24 Ara 2017
Mesajlar
1,273
Tepkime puanı
1,242
Puanları
17
Mezarlık alanı muhtemelen, taşların yoğun olduğu irili ufaklı seyyar ,futbol topu büyuklüğude dahil yoğun olan yerlerde araştırma yapınız videoda birçok yerler gözukmekte.
 

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
24 Eyl 2013
Mesajlar
2,118
Tepkime puanı
3,008
Puanları
23
Burada kaydadeğer birşey görünmüyor. Haç işaretli yere yoğunlaş. Haç işaretinin olduğu kayalıkta mezar odası olması lazım.
 

R00T

Profesyonel
Co Admin
Katılım
20 Kas 2018
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
2,356
Puanları
23
Yaş
37
İşin doğrusu alanı genel olarak kuş gibi havadan görmeden bişi demek zor iş.Bu yerler yüksek yaylalık mevkileri olur.MEra diyelim yada ismine.Eski kavimler için tasarımı yaparken başlangıç ve son denen yerleri kavramak lazım.Çevirmeleri boy hizasında yürürken okuyamazsın.Bazı yerlerde duvar var kuru duvar yani .Temel kalıntısı gibi doğala uygun yarı savruk.Video çekimi çok aşırı kötü.Herkes böyle çekimler yapıyor kayaya yapışıp yakınlaştırıp oyma ve kesim olarak şüphe ettikleri yeri ve yerleri zoomlayıp vs .vss..... Hakikaten çok yanlış düşünce ve sonuç aşırı kötü sunum.Yer ise iyi görünmekte.İşaretler hüküm alanları ile vardırlar.Alan yok ise arazi okunamıyorsa işaret neye yarar.Bazen V 5-8 ise Bazen 23 tür bazen farklıdır. Benzer işaretler standart aynı ölçü veya yönleri hep vermezler.Romada 3 olan belki de hititte 15 tir.Farazi konuşmalar bunlar. Neden yazdım sunum çok kötü ve herkes bu hataya düşüyor.Acaba diyorum arazide farklı duygu düşüncelerin etkisi ilemi böyle es geçiyorsunuz.
Bazen iyi sunum hayırlı sonuçlara vesile olabiliyor.Bizi yanlış anlamayın cebimize yada aklımıza birşey eklemiyoruz.Sizlerin emeklerinize karşılık emekleriniz hedefleriniz zail olmasın diye çırpınıyoruz.
 
Üst