Hacı Bekir
Yeni Üye
2 adet video yükledim ustalarım işaret ve çevresi mevcut 2 videoda aynı YouTube kanalında bakıp yorumlarsanız çok sevinirim
Büyük oyma dediğiniz kare olanmıdır yoksa diğerimi üstadbüyük oymadan küçüğü izasına taşın bitimine inin
dedektör ötmedimi bir iki sikke bulmuşsunuzdur arkadaki taş yapı ne önce onu bilelim2 adet video yükledim ustalarım işaret ve çevresi mevcut 2 videoda aynı YouTube kanalında bakıp yorumlarsanız çok sevinirim
Arkadaki sormuş olduğunuz yapının yanında şirehane var üzüm ezip suyunu almak vs için kullanılan alandedektör ötmedimi bir iki sikke bulmuşsunuzdur arkadaki taş yapı ne önce onu bilelim
Bn o yapıyı ve yanındaki şırahaneyi merak ettim videosu varsa atabilirmisiniz buraya yada resmi.Arkadaki sormuş olduğunuz yapının yanında şirehane var üzüm ezip suyunu almak vs için kullanılan alan
her iki oymadada .yani yanındaki küçük oyma yön veriyorBüyük oyma dediğiniz kare olanmıdır yoksa diğerimi üstad
Teşekkür ederim bu yönde ilerleyeceğimher iki oymadada .yani yanındaki küçük oyma yön veriyor