define_34
Member
Ustat benziyor ama tam emin degilim. Bölgeye şu anda uzağım yoksa daha yakından incelerdim.Ekli dosyayı görüntüle 214351
Şuraya da 1 bak bakayım böylemi...
Saygılarımla
Ustat benziyor ama tam emin degilim. Bölgeye şu anda uzağım yoksa daha yakından incelerdim.Ekli dosyayı görüntüle 214351
Şuraya da 1 bak bakayım böylemi...
Ustat ayak izi değil yakında bir taş daha var onu atayım.Ekli dosyayı görüntüle 214361Ekli dosyayı görüntüle 214362Ekli dosyayı görüntüle 214350
Bu işaretlediklerim...ayak izimidir... yön ve mesafe verici işaret aradım ama ben göremedim..oymanin içinde ve disinda dikkatini ceken baska isaretler varmiydj ..
Ekli dosyayı görüntüle 214363okun işaret ettiği yön ne taraf
Ustat taş sabit.Bu tas kucuk gibi ... sabit degil gibi ...
Ustat bölge tabiri caizse çok bâkir ve başkaca işaretler açısından da çok zengin bir bölge.okun işaret ettiği yön ne taraf
Arkdaşım beni Iyi dinle Dünyanın en eski uygarlığı Gürcü diyarındasın bu taşlık yığmanın sağında solunda bir şey yok burası onların eğlence yeri üstünde bir iki rum mezarı var elin boş dönersin üç tepe ortada ki tasliksiz tepe şüpheli ora aklında olsun gürcüler çok sanatçıdır çok değerlidir orta çim tepeyi uzak yakın fotola küçük dereleri de unutm hadi rasgeleEkli dosyayı görüntüle 214363
Okun Yunu doğuya bakar gibi.
Birde ok sola doğru yatık ve hafif yukarı doğru