Tas dogal zaten isarete bak usta büyüt bi daha bak ölcüleri bile yazdimGörüntüsü aldatıcı ama şahsen doğal gibi bu taş yarılmış yanındaki diğer parçaya bak birbirini tamamlıyormu
Bütün resimlere baktınız ve bu isarete dogal olusummu dedinizGörüntüsü aldatıcı ama şahsen doğal gibi bu taş yarılmış yanındaki diğer parçaya bak birbirini tamamlıyormu
Herzaman şahsen bence kelimelerini kullanırım ustam yani görüntüsü güzel ama bana doğal gibi geldiTas dogal zaten isarete bak usta büyüt bi daha bak ölcüleri bile yazdim
Bütün resimlere baktınız ve bu isarete dogal olusummu dediniz
Resmi büyutüp bakablrseniz murc izlerinj dahi net göreblrsiniz ustamHerzaman şahsen bence kelimelerini kullanırım ustam yani görüntüsü güzel ama bana doğal gibi geldi
Zehirli bi ottur avu derizO yeşil ot suryaz otu değilmi
Tamam usta sen dogal diyosan dogaldır sagolasınEmin ol öyle şeyler görüyoruz ki bir noktadan sonra en ufak şüpheye bile direk doğalı yapıştırıyoruz işarettte hiç kuşku olmamalı şahsi fikrimdir murç izleri tamamen kaybolmaz
Selam alekim ustalarım isaret dikdörtgen seklinde fakat ici V seklinde daralıyor yönü kuzey isaretin ic derinliği 8 cm uzunluğu 40 cm eni 12 cm üstünde kare seklinde fazla derinligi olmayan bi sekil daha var
Emin ol öyle şeyler görüyoruz ki bir noktadan sonra en ufak şüpheye bile direk doğalı yapıştırıyoruz işarettte hiç kuşku olmamalı şahsi fikrimdir murç izleri tamamen kaybolmaz