Dikdörtgen sunu oyma çanağı !

Hookook

Aktif Üye
S.a ustalar bu ablamizin mezarı da takılarının da yeri belli ama girişi nerde bilmiyoruz çubuk da yapıda bozukluk girinti çıkıntı vermiyor internette duyduğumuz oymanin derinliğini 4 le çarp virgül koy vs söylentileri her mezarda aynı olacak diye bir kaide var mı varsa da orada orda bir hareket almıyor çubuklar bunu nasıl aciklarsiniz selametle

Ekli dosyalar

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
15 metre çap içinde kaya mezarı olabilir. Boşluk bulucu ve boşluğun kenarını çizebilen bir cihaza veya çubukçuya ihtiyacınız var.Kaya mezarını başka türlü bulamazsınız.

sanal defineci

Bilgili Üye
belkide adak çukurudur..genellikle hayvanın iç yağları,organları konur..veya meyve,şarap,çiçek..her halükarda çevrede mezarlar var..ancak sorun oda mezarı mı gariban mezarı mı..

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Senin önceki çalışmalarından ne kadar inatçı ve işin peşini kolay bırakmayan birisi olduğunu çok iyi biliyorum. Kendi düzeneklerin bile kaçyıl oldu resimlerde gördüm halen gözümde o burgulu ddemirler falan seni tebrik ediyorum ustam..bu alan yine o kanallı yılanlı alanmı yada oraya yakınmı. Bak bu işaretlediğim yerde küçük bir kanal var. Aradığın yer biraz yüksekte buraya yakın ve bu oymayı görüyor. Etrafına iyibak çubuklar seni bir yere götürüyordu. Mavi oku yönü hangi yön söylermisin ve o tarafta biraz yüksekçe Kayalık varmı .o oymayı görüyordur oymanın olduğu yerdende o görülüyordur

Ekli dosyalar

Hookook

Aktif Üye
Senin önceki çalışmalarından ne kadar inatçı ve işin peşini kolay bırakmayan birisi olduğunu çok iyi biliyorum. Kendi düzeneklerin bile kaçyıl oldu resimlerde gördüm halen gözümde o burgulu ddemirler falan seni tebrik ediyorum ustam..bu alan yine o kanallı yılanlı alanmı yada oraya yakınmı. Bak bu işaretlediğim yerde küçük bir kanal var. Aradığın yer biraz yüksekte buraya yakın ve bu oymayı görüyor. Etrafına iyibak çubuklar seni bir yere götürüyordu. Mavi oku yönü hangi yön söylermisin ve o tarafta biraz yüksekçe Kayalık varmı .o oymayı görüyordur oymanın olduğu yerdende o görülüyordur
Eyvallah ustam bizimkisi sadece bir şeyler bulalım zengin olalım gayesi değil biz medeniyetlerin ve gizemin meraklılarıyız amacımız belirsizlikleri ortadan kaldirmak en nihayetinde:) soruya gelecek olursak o tarafta düz üzerinde ne ağaç ne çalı çıkıyor hepsinin detaylı videosu var ama şu YouTube video ekle link koy işine bir ısınamadım gitti :) o eski yerlerle uzak mesafeli bir bölge burası

Hookook

Aktif Üye
Foruma bir de teklonojik bir görsel bırakayım dedim o kare oymanin tam altının görüntüsü bu sekilde dostlar.

Ekli dosyalar

Cann

Operatör
3 ile 15 metreye kadar mezar var çevresinde boşluk testi yapılırsa bulunur toprak yapısı ve molozlar mezar yapıldığını gösteriyor

Nadas

Member
S.a ustalar bu ablamizin mezarı da takılarının da yeri belli ama girişi nerde bilmiyoruz çubuk da yapıda bozukluk girinti çıkıntı vermiyor internette duyduğumuz oymanin derinliğini 4 le çarp virgül koy vs söylentileri her mezarda aynı olacak diye bir kaide var mı varsa da orada orda bir hareket almıyor çubuklar bunu nasıl aciklarsiniz selametle
Güzel bir mezar var ama nerede sağlamından hemde??

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
@Hookook kardeşim sen videonu ekle iyi olur tabiki Ben senden yönleri isterim resimlerin üstünde yönleri çiz az çok şekil çıkar inşallah.

Hookook

Aktif Üye